Aproape 50 de șoferi au rămas fără permis, într-o singură zi, în Timiș, pentru că au încălcat o regulă de bază

Polițiștii Serviciului Rutier Timiș au organizat o acțiune pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă semnificația culorilor semaforului.

Ei au fost prezenți pe principalele străzi și bulevarde din Timișoara și Lugoj, și au fost atenți cu precădere la conducătorii auto care se aventurează să traverseze intersecțiile, chiar dacă ar trebui să oprească la culoarea roșie a semaforului.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 85 de sancțiuni  contravenționale, în valoare de 22.112 de lei.

Totodată, au fost reținute 52 de permise de conducere, dintre care 49 pentru traversarea intersecției pe culoarea roșie a semaforului electric.

“Serviciul Rutier Timis organizează permanent astfel de acțiuni pentru menținerea unui climat de siguranță rutieră pe drumurile publice din județ”, au precizat reprezentanții IPJ Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Aproape 50 de șoferi au rămas fără permis, într-o singură zi, în Timiș, pentru că au încălcat o regulă de bază

  1. Ar trebui domnii politisti să controleze și cati șoferi trec pe zebră, fără să dea prioritate trecătorilor. Eu cred ca mult, mult mai mulți. Dacă aș primi 10% din valoarea amenzilor eu as organiza o astfel de acțiune.

Lasă un răspuns