Aplicație online la Timișoara, pentru sesizarea mașinilor abandonate. Vezi care este adresa

aplicatie masini

Poliția Locală a anunțat că intenționează să vină în sprijinul cetățenilor care vor să sesizeze autovehicule abandonate.

Concret, aceștia vor putea accesa aplicația pe de site-ul www.polcomtim.ro/autoab2018, dedicată acestei categorii, unde pot verifica dacă un autovehicul anume a fost deja sesizat de o altă persoană.
Astfel, în aplicație pot vedea dacă este în lucru și în ce stadiu, dar și ce s-a constatat în urma verificărilor efectuate deja în cazul celor sesizate anterior.

În aplicație, pot fi căutate atât după numărul de înmatriculare, locație (stradă) sau marca autovehiculului.

”Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră continuă să acționeze cu privire la problema autovehiculelor abandonate pe raza municipiului Timișoara care se transformă în adevărate focare de infecție și ocupă locurile de parcare ale altor autovehicule în special în cartierele orașului.

 

tombola abonatilor

 

Poliția Locală subliniază că în cazul tuturor acestor autovehicule trebuie respectate procedurile prevăzute de lege pentru a se putea determina dacă un autovehicul poate sau nu să fie ridicat de autorități de pe domeniul public, motiv pentru care termenele care trebuie respectate se pot prelungi la câteva luni, astfel că autovehiculele nu pot fi ridicate imediat de pe străzi”, au transmis reprezentanții instituției.

De la începutul acestui an, au fost înregistrate 551 de autovehicule abandonate.

Dintre acestea, 284 au fost ridicate de proprietari din locurile în care se aflau care urmare a somațiilor aplicate de polițiștii locali. Alte 33 de autovehicule au fost ridicate cu sprijinul lucrătorilor de la Societatea Drumuri Municipale SA și transportate la depozitul din Calea Șagului.

Totodată, au fost întocmite 86 de dispoziții de declararare a abandonului, respectiv de trecere a autoturismelor abandonate în proprietatea Primăriei Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *