Aplicația RATT ”circulă” mai rău decât tramvaiele

Solicitându-i-se, în repetate rânduri, să găsească soluții viabile pentru redresarea transportului public, Ioan Goia, directorul RATT, a recurs la o stratagemă simplă și rapidă: o aplicație pentru telefoanele mobile care afișează timpii de parcurgere a unei rute pentru fiecare mijloc de transport în comun din Timișoara.

În teorie, totul sună bine. Pentru a nu mai aștepta zeci de minute aiurea prin stații, călătorii pot consulta aplicația pentru a vedea exact când trebuie să sosească mijlocul de transport dorit.

În practică, însă, aplicația s-a dovedit a fi ca… managementul aplicat, până acum, de directorul Goia: nu funcționează corespunzător.

Programul afișează plecări și sosiri din și în stații, care nu sunt corelate cu cele reale, astfel că degeaba ajunge călătorul la ora arătată de aplicație, că firobuzul, autobuzul sau tramvaiul lui a plecat demult din locul indicat.

Potrivit reprezentanților RATT, aplicația respectivă a reprezentat o inovație a angajaților de la compartimentul IT din cadrul regiei și nu a costat nimic.

În trecut, au mai existat programe asemănătoare, unele chiar… funcționale, însă, de când a fost implementat acesta din urmă, cele anterioare nu mai pot fi accesate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Aplicația RATT ”circulă” mai rău decât tramvaiele

  1. Aceasta aplicatie, la fel ca si celalalte (care apropo, functioneaza), isi ia datele de pe acelasi server,
    deci daca asta „circula” prost, tot asa vor „circula si celalalte. Cred ca e clar pentru oricine a „absolvit” clasa
    a patra macar, ca o aplicatie nu are cum imbunatatii circulatia vehiculelor si nu ea e de vina pentru cum circula acestea.

Lasă un răspuns