Apel pentru salvarea fetiței unui jandarm român care a murit ieri într-un teribil accident

Jandarmeria Română face apel la oameni să doneze sânge pentru fetiţa unui jandarm care a murit în accidentul produs sâmbătă în localitatea Hărman, judeţul Braşov.

„Fetiţa colegului nostru, sublocotenent Cioancă Florin, decedat ieri (sâmbătă – n.r) într-un grav accident rutier produs în localitatea Harman, are nevoie urgentă de noi! Cei care doresc să ajute, se pot prezenta oriunde în ţară, la centrele locale de transfuzii şi să doneze pentru Cioancă Miroslava, internată la Spitalul de Pediatrie Braşov.

CITEŞTE ŞI:CNAIR: În 2017 au fost daţi în folosinţă 15,4 kilometri de autostradă, alţi 21 km sunt aproape gata

Fetiţa are nevoie de sânge grupa B III RH Negativ. Indiferent de grupa de sânge pe care o aveţi, donarea ajută la salvarea vieţii acestui copil”, transmite Jandarmeria pe pagina oficială de Facebook.

Trei adulţi şi un copil au murit, iar alte două persoane au fost rănite, în urma unui accident petrecut ieri pe DN 11, la intrarea în localitatea Hărman, judeţul Braşov, în care au fost implicate patru autoturisme.

Conform poliției , accidentul a fost provocat de o şoferiţă din Covasna care nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers, scrie radioresita.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns