Apar taberele (de iarnă) în PSD Timiş

PSD Timiș, nemulțumit de alocarea banilor în județ

În PSD Timiş a apărut „la vedere” un curent care nu se înscrie în linia promovată de politica de la centru a partidului. Lucrurile au răbufnit odată cu postarea făcută de Alex Bociu, membru PSD din valul tânăr şi fiu al primarului din Jebel:

„Urmăresc, nu cu mare surprindere, cum mulţi colegi din PSD se înghesuie să laude noua nominalizare pentru funcţia de premier. Eu văd lucrurile diferit: PSD a căzut în sfera derizoriului! Cu toate acestea, eu nu îl văd pe Dragnea vinovat.

Îi văd vinovaţi pe toţi colegii adulatori şi docili, care cu o obedienţă ieşită din comun urmează toate indicaţiile şefului şi chiar mai mult: laudă noua ispravă a şefului. Îmi pare rău să constat lipsa de demnitate şi onoare a conducerii centrale a PSD dar şi a multor colegi din Timiş.

Îmi asum ceea ce postez, cu riscul de a fi sunat cu indicaţiile de a şterge postarea…..voi şterge numerele celor ce mă vor suna! Postarea rămâne pentru că reprezinta ceea ce eu cred, iar eu am rămas un om fidel credinţelor şi idealurilor mele.

Din păcate, PSD-ul de astăzi s-a îndepărtat foarte tare de valorile în care eu cred. Aşadar, de astazi voi începe să #rezist, dar în cadrul PSD. Rezist până când lucrurile vor reveni la normal, până când mai mulţi colegi vor gasi calea şi tăria de a vorbi şi de a acţiona sub imperiul valorilor social-democrate europene moderne! Am zis!”.

Postarea lui Bociu a fost apreciată de mai mulţi pesedişti timişeni, cu precădere apropiaţi de-ai lui Sorin Grindeanu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns