Anunţ de ultimă oră de la meteorologi. Vremea se schimbă radical în următoarele zile

Jumătate din țară, inclusiv Banatul, sub cod galben de ninsoare și viscol

Vremea continuă să se răcească, un val de aer extrem de rece cuprinde întreaga țară. De marți, cel mai probabil în partea a doua a zilei, în vestul ţării se vor semnala precipitații cu tendinţa de extindere şi în restul regiunilor.

Astăzi vremea va continua să se răcească. Cerul va avea înnorări în jumătatea de sud a ţării, unde local va ninge slab, iar în rest va fi variabil şi doar izolat, mai ales la munte, se vor semnala fulguieli trecătoare.

Citeşte şi: Cum pot obține mamele concediul de maternitate în 2018. Principalele condiții pe care trebuie să le îndeplinească

Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, în Bărăgan şi în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între -7 grade în depresiuni şi 2…3 grade în Banat.

La primele ore ale dimineții de duminică, temperaturile au coborât până la – 18 grade în Ceahlău (Vf. Toaca) sau – 17 grade la Întorsura Buzăului (ora 8).

La munte vremea va fi geroasă dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi trecător va fulgui. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare pe creste, mai ales în Munţii Banatului.

Luni, în vestul ţării, vremea va fi geroasă dimineaţa. Cerul va fi variabil și doar izolat va fulgui. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime la nivel naţional se vor încadra între -7 grade la Miercurea Ciuc și 2 grade la Timisoara.

Marţi, vremea va fi în general închisă și cel mai probabil în partea a doua a zilei în vestul ţării se vor semnala precipitații cu tendinţa de extindere şi în restul regiunilor. Local, se va depune polei.

Temperaturile maxime se vor încadra între -4 grade în Oltenia și 6 grade în Banat, la Timisoara.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns