Anunţ de ultim moment! Vremea se răceşte brusc în Banat şi va ploua. Cât mai ţine canicula

În Banat, vremea va fi caniculară în primele două zile ale acestei sătpămâni când, în medie, temperaturile maxime se vor situa în jurul a 37 de grade.

Ulterior, regimul termic va intra într-un proces semnificativ de răcire, iar pe parcursul zilelor de 14 şi 15 august se vor înregistra în medie maxime de 25 de grade.

Valorile diurne vor creşte, apoi, până spre 32 de grade, în data de 19 august.

Va urma o răcorire treptată a vremii, astfel încât în ultimele zile de prognoză media temperaturilor maxime nu va mai depăşi 28 de grade.

În primele zile, media minimelor termice va fi ridicată, urmând a se situa în jurul valorii 20 de grade. După acest interval, minimele vor scădea spre 14 grade şi vor ajunge la 18 grade, în data de 20 august.

O nouă răcorire a vremii va conduce la scăderea minimelor spre valori în jurul a 14 grade, în medie, la sfârşitul intervalului.

Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată în noaptea de marţi spre miercuri (13/14 august) şi pe parcursul zilei de miercuri (14 august), după care va creşte spre sfârşitul intervalului (în zilele de 23 şi 24 august).

0 Comments

No Comment.