Anunţ de începere proiect

SC INDIO SRL, cu sediul în Dumbrăviţa, str. Fervenţia nr. 85, derulează începând cu data de 10.08.2017, proiectul “Modernizarea producţiei de articole din metal”, co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională prin Regio-Programul Operaţional 2014-2020 în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management, prin Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operaţional Regional 2014-2020. Valoarea totală a proiectului este de 1.427.788,46 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 894.434,27 lei.

Proiectul se implementează în Timişoara, pe o perioadă de 6 luni.

Obiectivul general al proiectului este modernizarea procesului tehnologic de debitare şi prelucrare a tablelor. Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Nume persoană contact: Purcăreaţă Alin

Funcţia: Administrator

Tel: 0722 677 922, E-mail: [email protected]

Autoritate de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene www.mdrap.ro

Organism Intermediar: Agenţia pentru Devoltare Regională Vest www.adrvest.ro.

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020 “Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns