Anul marilor investiţii într-o comună din Timiş: supraveghere video, reţea de gaze şi sală de sport

Pe lângă cele două proiecte finanțate din fonduri guvernamentale ce vor fi finalizate în 2020 (reabilitarea rețelei de apă și a dispensarului), comuna Tomnatic este și beneficiara altor două investiții susținute din bugetul Consiliului Județean Timiș.

Prima dintre acestea se referă la reabilitarea drumului județean, pe porțiunea cuprinsă între fostele sere și drumul național, și amenajarea unui sens giratoriu la intrarea în localitate. Lucrările vor începe în această primăvară.

Tot în acest an, există asigurări că vor începe și lucrările de construire a primului centru de legume și fructe din județul Timiș. Faza investiției este cea de licitație, șantierul putând demara în luna mai, dacă procedurile se vor derula fără poticneli.

Tot în acest an, se va derula și un alt proiect, respectiv cel de supraveghere video a comunei.

Din martie, vor începe și lucrările de pictură la noua biserică ortodoxă, acestea urmând să se finalizeze anul viitor.

În faza de licitație se află și investiția de reabilitare a clădirii bisericii romano-catolice, o parte dintre lucrări putându-se derula în acest an. 2020 va fi anul în care ar urma să fie scoasă la licitație și sala de sport cu 180 de locuri, obiectiv finanțat și realizat prin Compania Națională de Investiții (CNI).

Un alt proiect așteptat de comunitate este cel al rețelei de gaze naturale, Tomnaticul făcând parte din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Distribuție Gaz Vest Timiș”, care are sediul chiar în această comună și face demersuri pentru introducerea acestei utilități în 15 localități.

După cum a declarat primarul Vasiu Stoian, 2020 va fi un an investițional, comparabil cu 2015, anul investițiilor majore din infrastructura comunei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Anul marilor investiţii într-o comună din Timiş: supraveghere video, reţea de gaze şi sală de sport

  1. Campanie electorala, unde sunt acele sere din 2015? Unde sunt multe alte lucruri promise si de data asta. Erau disponibile 300 locuri de munca…asa zise serele din tomnatic. Si e pammant curat, cautati oameni buni pe youtube. Ca este interviu in care spune ca se vor face serele.

  2. 2012 am votat Stoie/ 2016 am fost la munca dincolo / 2020 vin sa votez pe oricine altcineva. Păcat ca nu candidează cune vreau eu ca mâncau hotii jar.

Lasă un răspuns