Antrenorul Corvinului a primit titlul de ”Cetăţean de onoare al judeţului Hunedoara”

Antrenorul Corvinului a primit titlul de ''Cetăţean de onoare al judeţului Hunedoara''

Antrenorul Corvinului a primit titlul de ”Cetăţean de onoare al judeţului Hunedoara”

Antrenorul principal al clubului de fotbal Corvinul Hunedoara, Florin Maxim, a fost distins luni cu titlul de „Cetăţean de onoare al judeţului Hunedoara” pentru performanţa de a câştiga Cupa României, ediţia 2024, cu echipa din municipiul de pe Cerna, scrie agerpres.ro.

În cadrul unei şedinţe a Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, jucătorii echipei şi stafful tehnic au primit diplome de excelenţă pentru contribuţia adusă la obţinerea acestei performanţe.

„Am găzduit astăzi una dintre cele mai emoţionante şedinţe ale Consiliului Judeţean Hunedoara din ultimii ani. Într-o atmosferă de sărbătoare, am răsplătit munca unei echipe care ne-a făcut mândri că suntem locuitori ai judeţului Hunedoara. Corvinul Hunedoara este această echipă frumoasă, talentată şi motivată care ne-a adus cea mai mare bucurie prin câştigarea Cupei României la fotbal, ediţia 2024”, a declarat preşedintele CJ Hunedoara, Laurenţiu Nistor.

CITEȘTE ȘI: Miodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după meciul de adio al Generației de Aur

De numele antrenorului Florin Maxim se leagă cea mai importantă performanţă din istoria de 103 ani a fotbalului din Hunedoara: câştigarea Cupei României.

Până în prezent, Florin Maxim a adunat 105 meciuri ca antrenor principal al Corvinului Hunedoara, în toate competiţiile, având un bilanţ de 79 de victorii, 16 remize şi 10 înfrângeri.

Sursa foto: Consiliul Județean Hunedoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *