ANRE: La 9 octombrie aveam depozitele de gaze pline în proporţie de 99,72%

Gaz pentru trei comune timișene

ANRE: La 9 octombrie aveam depozitele de gaze pline în proporţie de 99,72%.

Depozitele de gaze erau pline, la începutul lunii octombrie, în proporţie de 99,72%, respectiv 2,861 miliarde metri cubi, ceea ce va face să nu fie probleme în aprovizionarea cu gaze la iarnă, a declarat, marţi, preşedintele Autorităţii de Reglementare în domeniul Energiei, George Sergiu Niculescu.

CITEȘTE ȘI: Vremea până în 6 noiembrie. Când vor fi primele ninsori în mai multe zone din țară. Prognoza meteo pe patru săptămâni

„Vreau să vă spun că pe 9 octombrie aveam depozitele pline în proporţie de 99,72%, 2,861 miliarde metri cubi. O cantitate de gaze naturale care cu siguranţă ne asigură confortul pentru a declara public că nu vor fi probleme în ceea ce priveşte aprovizionarea cu gaze naturale, retorică pe care am auzit-o în fiecare debut de iarnă: vom rămâne în frig, nu vom avea gaze. România este pregătită să traverseze cu bine această iarnă”, a afirmat Niculescu, la conferinţa “Investim şi acţionăm responsabil în energie”, organizată de InvestEnergy. (Sursa: Agerpres (hunedoaralibera))

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *