Animaţie la Târgul pentru Mirese

nunti

Târgul pentru Mirese, deschis ieri la Timişoara, a fost animat încă de la primele ore, publicul fiind atras de ofertele promoţionale din această perioadă a Postului Crăciunului, când cununiile au luat o pauză lungă.

CITEȘTE ȘI: Târg de carte în premieră, la Timişoara

Tocmai acesta a fost, de altfel, motivul pentru care organizatorii au selectat sfârşitul de toamnă pentru organizarea ediţiei actuale a târgului, deoarece clientela poate beneficia de numeroase oferte speciale, concomitent cu lichidările de stocuri de costumaţii pentru mirese, miri şi domnişoare de onoare, cât şi de reduceri substanţiale, pentru rezervări timpurii din partea restaurantelor, cofetăriilor şi altor furnizori de produse şi servicii pentru nunţi.

La deschiderea oficială, un moment special a fost creat de tinerii actori timişoreni Ionuş Iova şi Adriana Sâncrăian, care, în chip de însurăţei, au împărţit flori vizitatorilor şi expozanţilor. Peste 80 de firme sunt la dispoziţia publicului în cadrul Târgului de Mirese, la Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, din Bulevardul Eroilor de la Tisa nr. 22.

Astăzi şi mâine, vizitatorii îl vor putea întâlni, în cadrul târgului, pe Radu F. Constantinescu, psiholog, blogger și influencer pe rețele de socializare, care le va oferi consiliere specializată celor doritori. Astăzi, orarul de vizitare este 10-20, iar mâine, între 10 şi 17


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns