Angajatori de TOP Timișoara are loc săptămâna aceasta. Ce companii participă şi care sunt joburile oferite

Săptămâna aceasta, pe 17-18 martie la Centrul Regional de Afaceri, are loc Angajatori de TOP Timişoara, cel mai mare eveniment de carieră din Banat. Ediția cu numarul 10 a târgului de carieră din Timişoara va reuni 80 de companii şi 3000 de oportunităţi de carieră.

În plus, peste 20 de manageri și specialiști din companii vor împărtăși din experiența lor în cele peste 25 de workshopuri și conferințe care vor avea loc în cadrul evenimentului. Aici, vizitatorii pot afla care sunt ultimele noutăți din tehnologie, din domenii precum Software Development, Cloud Computing, Embedded Software, IT Support, Telecomunicaţii și Consultanţă IT, și se pot pregăti pentru procesul de angajare participând la workshopurile de dezvoltare personală și profesională.

Câteva dintre companiile care vor susține workshopuri şi conferinţe în cadrul Angajatori de TOP Timișoara sunt: Nokia (tema: Be SMART with NOKIA IoT) , VALEO LIGHTING INJECTION (tema: Lean Manufacturing – Standardization – 5S), Continental (tema: Multi Core Software Architecture for Engine Management Systems), Coca-Cola HBC România (tema: Smart Career moves: Technical Traineeship @Coca-Cola), Microsoft (tema: 365 Career at Microsoft), ACI Worldwide (tema: Designing fraud detection systems for tomorrow), ZTE Services România (tema: Importance of a team), Flex (tema: Mobile CyberSecurity in connected Medical Devices), BeeSpeed (tema: Embedded Software Development Process using Arduino).

Participarea la workshopuri şi conferinţe este gratuită, iar programul și detalii despre sesiuni pot fi găsite aici: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/timisoara/conferinte_seminarii

Cele 80 de companii care participă la Angajatori de TOP Timișoara au deschise 3000 de oportunităţi de carieră pentru cei care sunt în căutarea unui job. Peste 90% dintre companii au joburi full-time, însă aproape jumătate dintre angajatorii prezenți au și oportunități de carieră pentru cei care își doresc un program de lucru flexibil (45%), joburi part-time (45%), joburi pe o perioadă determinată (53%) sau joburi care nu presupun deplasarea la birou (work from home, 11%). În plus, 47% dintre companiile prezente oferă poziții care presupun traininguri de pregătire la nivel internațional, 26% oferă relocare pe alte proiecte în alte țări unde compania are sedii și 18% dintre companii vor avea deschise poziții la nivel internațional.

Cei care sunt în căutarea unui job se pot înscrie gratuit online, pe https://www.hipo.ro/locuri-de-muncă/angajatoridetop/timişoara şi pot participa la eveniment în baza CV-ului tip Barcode pe care îl pot accesa din contul lor pe www.hipo.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns