Angajații din penitenciare cer demisia ministrului Justiției!

Angajații din penitenciare cer demisia ministrului Justiției! Într-un comunicat transmis duminică, aceștia acuză Guvernul de discriminare și spun că principalul vinovat pentru situația în care s-a ajuns este Tudorel Toader, care a dovedit CITEZ ,,totală lipsă de implicare”.

„Ministrul justiţiei trebuie să răspundă pentru totala lipsă de implicare, angajaţii din penitenciare fiind singurii care nu beneficiază de majorarea cu până la 15% a salariului de bază acordată prin Ordonanţe de Urgenţă ale Guvernului tuturor celorlalţi angajaţi din sectorul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională”, consideră reprezentanţii Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

În opinia sindicaliştilor, ministrul justiţiei, Tudorel Toader, „este principalul vinovat pentru această formă de discriminare salarială a angajaţilor din penitenciare, acesta nefiind nici de această data interesat în susţinerea intereselor legitime ale personalului din subordine”, conform realitateatv.net.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Angajații din penitenciare cer demisia ministrului Justiției!

  1. Rusinos din partea angajatilor penitenciarelor,ia sa vad unul care isi face public fluturasul care sa ne arate sporurile:de purtat arma, de risc, de munca grea,de pericol,de vechime,de stres,de antena care le dubleaza,cel putin salariile!Daca nu le convine sa plece in privat,sa traga in 3 schimburi in picioare la Contitech si apoi sa vorbeasca.Toti astia cu salarii nesimtite si cu chirii platite de la buget si norma de hrana fac pe victimele.Ba opriti-va ca ati sarit orice nivel de intelegere,nu aveti rusine?Ce poola mea de acte de eroism ati facut voi,belitilor,cand un veteran de razboi capata sub 3000 lei,si ala a luptata in razboi,ba ,nu au pazit detinuti sa poata sta pe net,pe mobil si sa scrie carti.Hai la munca nu la intins mana.Milogilor!

Lasă un răspuns