Andrei Baciu a demisionat din funcția de președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate: „Aleg să îmi înaintez demisia de onoare”

Andrei Baciu a demisionat din funcția de președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate: "Aleg să îmi înaintez demisia de onoare"

Andrei Baciu a demisionat din funcția de președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate: „Aleg să îmi înaintez demisia de onoare”

Andrei Baciu demisionează din funcția de președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), anunță antena3.ro

„Astăzi mă adresez vouă cu sufletul deschis și cu credința nestrămutată în valorile onoarei și integrității. Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, am luat decizia de a-mi înainta demisia de onoare din funcția de președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.

CITEȘTE ȘI: Protest spontan la APIA Timiș

Aleg să îmi înaintez demisia de onoare datorită angajamentului meu față de principiile etice și morale în care cred și pe care le-am susținut întotdeauna, și nu dintr-o obligație legală”, a scris Andrei Baciu pe Facebook.

De-a lungul a nouă ani de când s-a întors în România și în special în ultimii patru ani, în rolurile pe care le-a avut în timpul crizelor globale pe care România le-a traversat, Baciu spune că a acționat cu „un respect neclintit pentru legislație, instituții și cetățeni.

Medic fiind, am pus mereu pe primul loc binele pacienților. Am încredere deplină în actul de justiție, convins fiind că adevărul și dreptatea vor prevala”.

Numele lui Andrei Baciu ar apărea în referatul DNA în care procurorii cereau ridicarea imunității pentru Florin Cîțu, în cazul achizițiilor de vaccinuri anti-Covid.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *