Andreea Marin, atacată pe stradă

Andreea Marin nu și-a închipuit că o simplă plimbare cu bicicleta în cartier s-ar fi putut încheia tragic în doar câteva clipe. Vedeta a fost atacată de trei câini ai vecinilor, animalele năpustindu-se la picioarele ei.

Prezentatoarea TV era la curent cu agresivitatea animalelor deținute de vecinii ei, care, culmea, le lasă libere pe stradă. Mai multe cunoștințe de-ale vedetei s-au plâns de pericolul iminent. “Strada pe care locuiesc este în formă de L și pe bucata lungă de stradă, vecinii hrănesc câini mari, care pot fi periculoși și chiar sunt, drept dovadă ce mi s-a întâmplat mie în urmă cu câteva zile. zile. Nu îi țin în curte, ci în fața porții. Din păcate, acești câini, chiar dacă sunt îngrijiți de ei, nu sunt prietenoși cu alți oameni care nu sunt din familia lor. Așa că de trei ani de zile, de când locuiesc acolo, multe persoane care au venit la mine pe jos, mi-au spus că nu mai vin decât dacă vin eu cu mașina să le iau de la strada principală, pentru că le e teamă din cauza câinilor. Două dintre ele au fost și atacate de animale, precum și un copil mic de câțiva anișori. Eu plecând și venind doar cu mașina până de curând, nu am trait direct o experiență neplăcută, pentru că în mașină eram protejată”, ne-a povestit Andreea Marin.
Zilele trecute, vedeta a fost pe punctul de a ajunge victima câinilor lăsați liberi pe stradă. În timp ce venea spre casă, câinii s-au năpustit asupra ei. Noroc că a avut prezență de spirit și nu s-a dezechilibrat în timp ce era pe bicicletă.

“Am fost atacată de trei dulăi. Am avut noroc că mă suna în acel moment cineva care era cu mașina în fața porții mele și a auzit prin telefon ce se întâmplă: lătratul câinilor care era foarte puternic și vocea mea care a devenit precipitată. Persoana respectivă s-a urcat imediat la volan și a venit câteva sute de metri către mine, dispersând câinii și salvându-mă”, a declarat Andreea Marin.

După acest incident care a speriat-o îngrozitor, prezentatoarea TV a făcut plângere la primăria Voluntari cu cu ajutorul unui alt vecin, avocat de profesie, care avusese și el aceeași experiență neplăcută cu copilul său și care făcuse aceste demersuri înaintea ei. În momentul în care autoritățile s-au deplasat la fața locului, vecinii au avut părerile împărțite. În timp ce unii au înțeles punctul ei de vedere și i-au dat dreptate, alții au recunoscut că nu cunoșteau legea și considerau că e normal să lase animalele libere, întrucât îi hrăneau și aveau carnete de sănătate. ”În final Poliția și autorităților le-au spus clar vecinilor că trebuie să îngrijească animalele în interiorul curții și să și le asume, iar când vor să iasă trebuie să le însoțească și să le pună borniță, dacă sunt agresive. Mi-a confirmat astăzi telefonic, un domn că a luat câinii în adăpostul său privat și că îi va adopta pe cei luați deja de autorități”, a precizat vedeta.

VEYÂZI MAI MULTE PE libertatea.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns