Anchetă pentru moarte suspectă: O proaspătă mămică a decedat chiar după ce s-a întors de la medicul de familie

ambulanta 15

Caz şocant într-o localitate din vestul ţării, unde o tânără în vârstă de doar 25 ani, proaspătă mămică, a murit, marţi după amiază, la scurt timp după ce s-a întors de la medicul de familie.

Potrivit publicaţiei Bihoreanul, femeia, din localitatea bihoreană Ţeţchea, suferindă de astm şi multiple alergii, s-a simţit rău în ultimele două zile, acuzând în principal senzaţii de sufocare, iar după consultaţie, medicul ar fi diagnosticat-o cu o infecţie respiratorie pentru care i-a şi prescris un antibiotic şi un antiinflamator, după care a trimis-o acasă.

Aici, însă, tânăra, a intrat în stop cardio-respirator şi a murit, în ciuda eforturilor echipajului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bihor chemat în ajutor. Medicii au încercat mai bine de o oră să o resusciteze.

Cert este că, marţi după-amiază, mai multe echipaje de Poliţie s-au deplasat la locul tragediei, în caz fiind deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, anchetatorii verificând şi ipoteza unei culpe medicale.

Sursele Bihoreanului spun că medicul de familie i-ar fi prescris tinerei mămici un antibiotic, Amoxicilină, şi un antiinflamator, potrivit prospectului antibioticul nefiind recomandat pacienţilor cu astm bronşic.

Nu este clar, însă, dacă femeia a apucat să își ia medicamentele, dat fiind că familia i-ar fi găsit în poșetă rețeta, aceste aspecte urmând să fie elucidate de ancheta desfășurată de polițiști, sub coordonarea procurorilor.

În urma tinerei a rămas un bebeluș în vârstă de doar o lună.

Continuarea pe ebihoreanul.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *