Anca Faur, românca măritată cu fostul astronaut Buzz Aldrin, are 63 de ani, este originară din Deva și a absolvit Politehnica din Timişoara

Anca Faur, românca măritată cu fostul astronaut Buzz Aldrin, are 63 de ani, este originară din Deva și a absolvit Politehnica din Timişoara

Anca Faur, românca măritată cu fostul astronaut Buzz Aldrin, are 63 de ani, este originară din Deva și a absolvit Politehnica din Timişoara.

La 11 ani de la moartea lui Neil Armstrong, al doilea astronaut care a păşit pe Lună continuă să-şi trăiască viaţa la maxim. La venerabila vârstă de 93 ani, Buzz Aldrin s-a căsătorit cu o româncă în vârstă de 63 ani.

Al doilea bărbat care a păşit pe Lună în cadrul misiunii Apollo 11 s-a recăsătorit din nou, pentru a patra oară.

Edwin „Buzz” Aldrin, în vârstă de 93 ani, a anunţat că s-a căsătorit cu iubita lui, românca Anca Faur, în vârstă de 63 ani.

Astronautul a făcut parte din prima misiune istorică de aterizare pe Lună în 1969.

„La cea de-a 93-a aniversare şi în ziua în care am fost onorat de <Legendele Vii ale Aviaţiei>, sunt încântat să anunţ că eu şi cu Dr. Anca Faur ne-am căsătorit. Am participat la o căsătorie sfântă într-o mică ceremonie privată în Los Angeles şi suntem la fel de entuziasmaţi ca nişte adolescenţi pe fugă”, a transmis astronautul.

Dr. Faur lucrează în prezent ca vicepreşedinte executiv al Buzz Aldrin Ventures LLC din 2019, transmite Daily Mail.

Anca Faur este originară din Deva. A absolvit Facultatea de Tehnologie Chimică din cadrul Politehnicii din Timişoara, în 1983. Este doctor în chimie şi are mai multe brevete de invenţie. A lucrat ca manager de proiecte la Johnson Matthey, multinaţională britanică specializată în produse chimice. Tehnologiile Johnson Matthey au contribuit la programul spaţial Apollo…. Anca Faur e expertă în cataliză şi combustibil, conform Mediafax.

Foto: NAYAG Tricks


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *