ANAF a impozitat frunzele de pătrunjel ale unei bătrânici de 83 de ani şi i-a pus poprire pe „avere”

frunze de patrunjel

Nu e o noutate faptul că România a devenit țara tuturor posibilităţilor, iar la fiecare eşec, cei care ne conduc destinele spun că vina aparţine predecesorilor.

Instituţiile statului sunt gata oricând să distrugă oamenii simpli, pe când marii evazionişti şi romii care deţin palate găsesc mereu portiţe de scăpare. Ultima „lovitură” este specialitatea ANAF, care a pus poprire pe „averea” unei bătrânici de 83 de ani.

Iată ce a scris pe Facebook – în atenţia ANAF – un anume Adrian P., ginerele bătrânei cu pricina, din Arad, care riscă să-şi piardă agoniseala de o viaţă pentru că a sădit, a crescut, a recoltat și apoi a vândut câteva frunze de pătrunjel:

„Cea mai tare isprava a ANAF!!! (Am încercat să postez și scanarea dar nu mi-a reușit). Soacră-mea are 83 de ani și vinde sporadic frunze de pătrunjel la piață. Azi i-a venit înștiintare de la ANAF, ca i s-au poprit conturile din banca, titluri mobile, disponibilitatile banesti prezente si viitoare, bunurile mobile necorporale, etc, pentru … ia ghiciti! Impozit pe frunzele de patrunjel! Faptul ca o impoziteaza nu e anormal, dar poate in tara asta a inchizitorilor pentru batrani si pentru neputinciosi, era mai normal sa ii trimiteti intai o instiintare de plata si abia apoi sa-i puneti poprire pe conturi. Pe de alta parte, din cate stiu eu, in activitatile economice, in Romania se datoreaza impozit pe profit. Pai cine a calculat cheltuiala cu samanta, cu apa, cu curentul electric, cu munca remunerata a sapatorului gradinii si cine a calculat si in ce baza, valoarea unei legaturi de patrunjel, vested, la sfarsitul unei lungi zile de stat in soare? Ca in balanta de venituri si cheltuieli, din venitul realizat se scad cheltuielile amintite si se impoziteaza profitul.

Cine este ala care i-a calculat toate astea si dupa ce norme? Cata stima trebuie sa-i poarte romanii acelui functionar al Romaniei, care a poprit toate conturile unei batrane de 83 de ani pentru un impozit datorat, de 44 de lei! Toata stima noastra domnule de la ANAF! Traiasca ma-ta! ( in pamant ca radacinile de patrunjel ale soacra-mi!) Pai daca nu sunteti in stare sa vedeti de unde cheltuieste cate un prunc de 20 de ani, cateva mii de euro, intr-o seara de club si daca nu puteti recupera nimic de la marii evazionisti, de la lautari de la tiganii cu palate cu turnulete, luati mai cu incredere de la astia de 83 de ani, ca doar trebuie sa traiti si voi de undeva.

BRAVO ANAF! Dar ce va faceti ca ati speriat-o si daca nu moare de sperietura, atunci se duce si calca in picioare tot ce mai are prin gradina si ca ea, toti amaratii aia care de buna credinta au prezentat caietele cu produsele duse la piata. Asa ca de maine, nu stiu ce o sa va mai bagati in ciorba voastra. Vin alegerile! Speram sa candideze in Romania nemtii, englezii, chinezii, sau chiar si africanii ca poate astia mai pot aduce o urma de normalitate in tara asta de netoti”.

Sursa: specialarad.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “ANAF a impozitat frunzele de pătrunjel ale unei bătrânici de 83 de ani şi i-a pus poprire pe „avere”

  1. Vai samar doamne ferește te crucești pe zi ce trece mai mult.în loc sa ne ajute ne baga de tot în pământ

  2. BRAVO ACESTOR JIGODII.NORMAL CA AMENDEAZA PE ACELA DE UNDE SUNT SIGURI CA VOR PLATI..CUM A MAI COMENTAT CINEVA MAI INAINTE..DE CE NU IAU IN VIZOR MANELISTII,CASALA CU MULTE TURNULETE,PSDISTII CARE AU DAT TUNURI DE MILIOANE,,MARILE MAGAZINE UNDE SE VIND PRODUSE EXPIRATE…AICI TOTI MUCLES..NU AU NICI CURAJUL DE A SE BAGA AICI NICI NU AU VOIE SA SE ATINGA DE ACELE FLORI GINGASE CARE INVIRT AFACERI DE MILIOANE…BRAVO CA AU PRINS-O PE BATRINA CU LEGATURA DE PATRUNJEL SI CARE ARE DE PLATIT 44 LEI.BRAVO ANAF CU ACESTI BANI SE VOR FINALIZA AUTOSTRAZILE,SE VA CUMPARA SOLUTII IN SPITALE SI VOR FI BANI PENTRU PENSIILE SPECIALE…BRAVO VOUA.

  3. Astfel de oameni trebuie scutiti de impozitul pe venit. Cum poti sa impozitezi oameni care lupta ptr. subzistenta?

Lasă un răspuns