An rodnic în medalii pentru aşii volanului

Şi sezonul competiţional 2020 a fost unul rodnic în clasări fruntaşe pentru piloţii cluburilor CS Krepelka Motorsport şi ACS Pro Timiş în ciuda dificultăţilor întâmpinate de situaţia creată de pandemie. La campionatele naţionale organizate sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, aceştia au obţinut opt titluri de campioni ai ţării!

CITEȘTE ȘI: File din istoria artei interbelice timișorene

Cele mai multe – şase – au venit în palmaresul sportiv al aşilor volanului de la CS Krepelka Motorsport. Alexandru Krepelka a obţinut un nou titlu, al treilea consecutiv, la CN de Viteză în Coastă, unde a concurat la clasa N1. Colegul său de club Riccardo Tarabelli a ieşit de două ori campion al României în stagiunea automobilistică încheiată recent. Tot în CNVC, italianul a fost cel mai bun la clasele H2 şi 2 roţi motrice.

Alte trei titluri au fost obţinute în Campionatul Naţional de Super Slalom, unde Mihai Alexandrescu s-a impus la clasa A3, iar Mihai Şurubariu a triumfat la clasa M şi la Open. De la ACS Pro Timiş s-au evidenţiat în acest an Mircea Samuil, campion la raliuri, la clasa NAT 12, şi Alexandru Cristea, în CN de Super Slalom, la clasa juniori.

“Mulţumim Consiliului Judeţean Timiş, partenerilor privaţi Mirko Peroni, Dan Lazăr, Cristian Fedor, Leonard Hantig, Frank Van Nunen, Florin Diaconescu, precum şi tuturor celorlalţi colaboratori care sunt alături de noi și ne susţin. Pentru continuarea proiectelor derulate încercăm să atragem cât mai mulţi parteneri care înţeleg şi apreciază activitatea sportivă. Astfel, alături de partenerii actuali deja consacraţi am pus bazele unor colaborări noi. Cristian Corlan, un mare iubitor de sport, pe lângă activităţile sociale şi medicale în care este implicat în prezent este dispus să ne susţină <<în limita posibilităţilor>>”, ne-a declarat Alexandru Krepelka


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns