Amintiri de la Revoluția din 1989, la Poșta Mare

Amintiri de la Revoluția din 1989, la Poșta Mare

Cei 32 de ani de la Revoluția din 1989 sunt marcați și la Poșta Mare din Timișoara.   Pe un ecran amplasat în Palatul Poștei, rulează imagini surprinse la evenimentele din decembrie 1989, în cadrul unei acțiuni organizate de Direcția Județeană de Poștă Timiș  împreună cu Casa de Cultură a Municipiului Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Primarul unui oraș timișean a câștigat procesul și va fi repus în funcție

Totodată, clienții care intră în clădire primesc o carte poștală ilustrată, cu specificul momentelor revoluționare, pe care o pot expedia cunoscuților, în felul acesta reamintindu-se de ceea ce s-a întâmplat la Timișoara în urmă cu 32 de ani. ”Este bine să nu uităm lucruri și să ne amintim împreună evenimentele din decembrie 1989”, a declarat Nicolaie Avram, directorul poștei timișene.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Amintiri de la Revoluția din 1989, la Poșta Mare

  1. Pacat ca dascălii NU le predau mai nimic tinerilor, din NEPASARE, IGNORANTA ori deliberat simțindu-se vinovati ca urmasi ai activistilor PCR.
    Cu complicitatea ISJ Timiș, dar si edililor locali ce ar trebui sa le ceara asta imperativ, mai cu seama că in timisoara au ce arăta reluind traseele protestatarilor sau macar prin materiale video oferitz de Muzeul Revolutiei. Dar cum directorii de scoli sunt niste nulitati numite politic… 
     

Lasă un răspuns