Amenzile în trafic revin în forță. Suma uriașă cu care au fost penalizați șoferii incorecți în primele zile de relaxare

politist 8

Cum se traduce trecerea de la stare de urgență la stare de alertă? În trafic se vede clar! De la zilele în care polițiștii aproape uitaseră să scrie amenzi, în ultimele trei zile procesele-verbale au revenit în prim-plan. Nu mai puțin de 1.200 de amenzi au fost date în primele zile de relaxare, iar polițiștii spun că revenirea în trafic a șoferilor, după două luni de izolare, se vede: nervi și neglijențe care pot duce la tragedii!

CITEȘTE ȘI: Programul de lucru cu justițiabilii la Tribunalul Timiș

Polițiștii spun că fiecare exces de zel la volan a fost taxat. În două zile de stare de alertă, polițiștii au dat amenzi în valoare de peste 600 de mii de lei.

„Au fost reținute 175 de permise auto. Au fost reținute totodată 60 de certificate de înmatriculare pentru defecțiuni ale autoturismelor. În ultimele două zile au fost înregistrate 12 accidente rutiere”, a precizat Claudiu Costea, de la Poliția Rutieră.

Așadar, minunea nu a durat prea mult! În doar două zile, polițiștii de la rutieră au completat 1.200 de procese-verbale pentru contravenții. Vechile metehne ale șoferilor au revenit în perioada de alertă. Cele mai multe amenzi au fost date pentru șoferii prinși cu viteză peste limita legală, cei care au condus sub influența băuturilor alcoolice sau pentru că au trecut pe culoarea roșie a semaforului.

Pilotii profesioniști spun că după două luni de izolare, era de așteptat ca unii șoferi să facă excese în trafic, odată reveniți la volan.

sursa: digi24.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Amenzile în trafic revin în forță. Suma uriașă cu care au fost penalizați șoferii incorecți în primele zile de relaxare

  1. ” … nervi și neglijențe …” si ”Pilotii profesioniști …” buna sursa – DiGi … cat de spre militieni – n-am cuvinte! Daca iiprinzi in fata ta in Loganu cu girofar merg ca bulangii cu 30, daca is in masinile personale … is ca taximetristii fara clienti …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *