Amenzi pe bandă rulantă pentru o spălătorie auto din Timișoara

Polițiștii locali par a duce o luptă fără sfârșit cu o spălătorie auto. Amenzile curg, dar unitatea funcționează chiar și dacă aceasta implică inclusiv schimbarea denumirii firmei.

CITEȘTE ȘI: Timișul are un buget considerabil, dar mai mic decât anul trecut

Conform reprezentanților Poliției Locale, s-au efectuat noi verificări în cazul societății Aha Lidia Auto Clean, de pe str. Mareșal Constantin Prezan nr. 48, care funcționează în locul societății Nordia Voda, sancționată de mai multe ori de polițiștii locali anul trecut. Zilele acestea, polițiștii locali au aplicat societății nou-înființate patru sancțiuni pentru că funcționează fără acord și o sancțiune pentru neprezentare la invitația de a se deplasa pentru lămurirea situației, conform OG 99/2000.

Numai anul trecut polițiștii locali au aplicat spălătoriei auto cu fise Nordia Voda SRL un număr de 44 amenzi pentru lipsa acordului din partea Primăriei și nerespectarea suspendării activității, propusă de mai multe ori, fiind înaintate sesizări și la alte organe ale statului care au atribuții în luarea măsurilor împotriva celor care nu respectă legislația pe linie fiscală.

Chiar dacă firma și-a schimbat denumirea, polițiștii locali vor acționa în continuare și vor lua măsurile legale până la soluționarea situației în locația respectivă, cu precizarea că în fiecare caz se acționează exclusiv în baza prevederilor legale și se iau măsuri conform competențelor conferite de actele normative în vigoare”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale Timișoara.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 Răspunsuri “Amenzi pe bandă rulantă pentru o spălătorie auto din Timișoara

  1. Desființați căcați de la locala.
    Și cine trebuie să-și dea acordul, cei care au luat șpagă ca să ii închidă ca deranjează alta spălătorie.

  2. O dovada clara ca Politia Locala este degeaba cum sa dai atatea amenzi aiurea ? Chemi garda de mediu , primaria si ridici autorizatia de functionare . Continua salti administratorii firmei pentru activitati ilegale , evaziune etc

Lasă un răspuns