Amenzi de până la 2000 de lei pentru comercianţii stradali din Timişoara care nu au vizat acordul de desfăşurare a activităţii

Pentru a veni în sprijinul comercianților de pe raza municipiului, Poliția Locală Timișoara reamintește reprezentanților de firme că până la data de 28 februarie trebuie să-și vizeze acordul pentru desfășurarea exercițiilor comerciale.

Astfel, potrivit HCL 538/2015 pentru aprobarea Regulamentului privind condiţiile de desfăşurare a activităţilor comerciale şi de prestări servicii pe raza Municipiului Timişoara acordul pentru desfășurarea exercițiilor comerciale se vizează în mod obligatoriu până la data de 28 februarie a fiecărui an, pentru anul în curs.

Nevizarea acordului corespunde cu lipsa acestuia și se sancționeaza cu amenzi între 500 și 2000 de lei.

Taxa de viză se plăteşte la casieriile Primăriei Municipiului Timișoara sau prin ordin de plată în contul bugetului local, odată cu depunerea documentaţiei, operatorul economic neputându-se considera autorizat decât în momentul vizării acordului pentru desfășurarea exercițiilor comerciale.

Anul trecut polițiștii locali au verificat sute de firme, un număr de 122 dintre acestea fiind sancționate. Și anul acesta vor fi efectuate verificări, motiv pentru care este recomandată intrarea în legalitate cât mai urgent posibil pentru a evita sancționarea.

Foto: Poliţia Locală Timişoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns