Amenzi cu toptanul pentru gropi! Ruben Laţcău: „Timișoara nu mai este orașul nimănui sau al lui șefu’”

Amenzi cu toptanul pentru gropi! Ruben Laţcău: „Timișoara nu mai este orașul nimănui sau al lui șefu'”

Trotuarele și carosabilul din Timișoara se află, în mare măsură, într-o gravă suferință după diversele lucrări care le-au mutilat. Deși ar fi trebuit să readucă domeniul public la starea inițială, firmele care au săpat s-au făcut că uită de acest ultim detaliu. Viceprimarul Ruben Lațcău a făcut o analiză a spargerilor de asfalt și a dezvăluit că firmele cu „pile” la municipalitate erau scutite de efortul refacerii străzilor sparte.

„Azi ni s-au terminat hârtiile tipizate pentru amenzile pe care le scriem. Mai cumpărăm. 2.710 permise de spargeri și intervenție a dat Primăria Timișoara între februarie 2020 și februarie 2021. Sunt mii de gropi în orașul ăsta rezultate din intervențiile de mântuială sau abandonate făcute de operatori și contractorii lor. Nimeni nu i-a luat la rost până acum, lucrurile se rezolvau printr-un telefon și o discuție cu „șefu”, nu reparăm trotuarul că „am vorbit la primărie”.

S-a terminat cu „vorbitul la primărie”. 170.000 de lei e valoarea amenzilor la care lucrăm și pe care mâine le trimitem. Avem nevoie să ne respectăm unii pe alții și să ne respectăm orașul. Nu putem să lăsăm cu săptămânile nisip și noroi printr-o intervenție pe care trebuie să o astupăm în cinci zile.

Vreau să înțelegem cu toții că Timișoara nu mai este orașul nimănui sau al lui șefu’. Schimbarea nu se va întâmpla peste noapte, dar facem pașii spre normalitate. Inspectorii Direcției Tehnice au început să iasă în teren și vom continua această campanie de verificări”, a promis Ruben Lațcău.

Să sperăm că efectele acestor sancțiuni se vor vedea în toate zonele orașului și, nu în ultimul rând, în cea centrală, unde o anumită firmă de cablu și-a bătut joc de trotuare cu mai bine de un an în urmă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Amenzi cu toptanul pentru gropi! Ruben Laţcău: „Timișoara nu mai este orașul nimănui sau al lui șefu’”

  1. Este o gluma proasta declaratia lui Latcau.In ultimii ani Timisoara a devenit un tirgusor provincial, iar de citeva luni nu se vede nici macar intentia de a schimba ceva.Iar discursurile pompoase ale edililor nu rezolva problemele.

  2. De bla bla urile lui Fritz si acolitii  lui ne-am săturat,fapte avem nevoie,în rest nu sunteti mai buni ca ceilalti care iati ciuruit, ptr voi un fleac. 

Lasă un răspuns