Amenințări cu pistolul în trafic

pistol trafic

Un incident mai puțin obișnuit a băgat spaima în mai mulți timișeni, care au crezut că nu vor mai scăpa cu viață. Marți seara, pe șoseaua care leagă Jabărul de Ohaba-Forgaci, șoferul unui autobuz care transporta muncitori a fost blocat în trafic de o mașină și amenințat cu pistolul de tânărul care se afla la volanul acesteia.

Din primele relatări, a reieșit că ”pistolarul”, în vârstă de 26 de ani, din localitatea Jabăr, s-ar fi supărat că șoferul autobuzului circula cu faza lungă. Speriați la vederea armei, călătorii s-au retras în spatele autovehiculului. Într-un final, tânărul a plecat, iar călătorii au anunțat poliția.

Pokemon Go a făcut prima VICTIMĂ. Un tânăr a fost ÎMPUŞCAT!

La scurt timp, „pistolarul” a fost identificat și dus la poliție. A fost găsită și arma cu care i-a speriat pe oameni, aceasta fiind neletală, folosită în tipurile de joc airsoft. Cazul a fost preluat de polițiștii din Lugoj, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj.

Potrivit procurorului Dorel Ursulescu, pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal pentru amenințare și tulburarea liniștii publice și se așteaptă rezultatele analizelor de alcoolemie prelevate de la aprigul ”pistolar” din Jabăr.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *