Amenințare pe șoselele din vestul țării. Șoferi beți la volan, cel mai tânăr are doar 19 ani

alcooltest 1

Șase bărbați care conduceau mașini sub influența alcoolului au fost descoperiți de către polițiștii din Arad în ultimele ore. Bărbații au vârste cuprinse între 19 și 51 ani, și aveau alcoolemii cuprinse între 0,49 și 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

CITEȘTE ȘI: Accident în lanț pe un bulevard aglomerat din Timișoara

Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei, „polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Lipova au depistat un bărbat de 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat”, notează realitateadearad.net

Și băut, și fără permis

La Sebiș, polițiștii au depistat un bărbat de 51 de ani din Gurahonț, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Brazii, aflându-se sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere.

Polițiștii din Ineu au depistat pe D.J. 793, pe raza localității Cermei, un tânăr de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat pe strada Pădurii, un bărbat în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii din Lipova au depistat pe D.N,7, pe raza localității Vărădia de Mureș, un tânăr de 19 ani în timp ce conducea o autoutilitară, fiind sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Iar la Sebiș, polițiștii au depistat un tânăr de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Păcii, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei.

Polițiștii continuă cercetările în acest cazuri.

Dacă ați surprins evenimente care pot fi subiectul unei știri, ne puteți trimite informații și imagini pe adresa [email protected] sau pe pagina noastră de Facebook. Vă mulțumim. 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns