Amenințare incredibilă a unui primar timișean: „Pe cei care nu votează ca mine, îi bag la pușcărie”

Amenințare incredibilă a unui primar timișean: „Pe cei care nu votează ca mine, îi bag la pușcărie”

Amenințare incredibilă a unui primar timișean: „Pe cei care nu votează ca mine, îi bag la pușcărie”.

Primarul din Săcălaz, Nicu Viorel, se remarcă tot mai mult prin metodele originale de a conduce comuna. Orice încercare de opoziție este tăiată prin abuzuri grosolane, de data asta consilierii cu alte păreri fiind amenințați cu… pușcăria! Iată ce spune unul dintre aleșii locali, e vorba de liberalul Cătălin Pânzariu:

”Ce se întâmplă la Săcălaz a depășit de mult „noaptea minții ” și orice limita a bunului simț și a respectării Codului Administrativ! După ce primarul Nicu Viorel a încercat de trei ori eliminarea consilierilor care nu sunt obedienți domniei sale, acesta a trecut la un nou nivel … acum, suntem amenințați cu plângeri penale, dacă nu votăm așa cum dorește dumnealui!

CITEȘTE ȘI: Evenimentele culturale ale săptămânii, în organizarea instituțiilor CJ Timiș  

De data asta este vorba despre un PUZ, cu peste 100 de parcele, pe care majoritatea celor din Consiliul Local vor să-l atribuie tinerilor, pe Legea 15, iar primarul vrea să-l vândă pentru a aduce bani la buget (deși a împrumutat comuna în acest mandat cu 3 milioane de euro).

Deși conform Codului Administrativ, art. 207, asupra aleșilor locali nu se poate pune nici un fel de presiune, …. primarul ne amenință cu plângeri penale și cu ”datul afara din Consiliul Local” !

Fac un apel organelor abilitate, să se autosesizeze, să ia atitudine și să pună stop  acestor abuzuri! Îi reamintesc primarului Nicu Viorel că și noi, consilierii, avem joburi, familii … și nu putem fi chemați la șape ședințe în două zile  (ședințe convocate și cu doua minute înainte) pentru a fi trecute unele dintre proiectele care nu necesita nici un fel de urgență! Avem șapte decizii ale instanței, care au hotărât ca nici o ședință „de îndată” făcută de Nicu Viorel nu-și justifică urgența”.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Amenințare incredibilă a unui primar timișean: „Pe cei care nu votează ca mine, îi bag la pușcărie”

  1. N -o fi nici primarul de treaba, dar cred ca și consilierii nu sunt ușa de biserică. Cu siguranta îl sabotează. Nu ați publicat pana acum punctul de vedere al primarului cu privire la aceste tensiuni. Ați fi obiectiv și imparțial dacă ați publica punctul de vedere al celor doua tabere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *