Amendat cu 3.000 de lei pentru că a abandonat cinci pui de pisică pe stradă

Amendat cu 3.000 de lei pentru că a abandonat cinci pui de pisică pe stradă

Un cetăţean a fost amendat de cu 3.000 de lei după ce a abandonat pe stradă cinci pui de pisică. Amenda a fost aplicată de lucrătorii Serviciului Poliţia Animalelor din cadrul Poliției locale.

Incidentul a avut loc în centrul istoric al Capitalei, unde dimineața un bărbat a ieșit dintr-io curte cu o sacoşă de hârtie în mână, pe care a lăsat-o lângă un coş de gunoi.

„Comportamentul bărbatului a fost surprins de sistemul de monitorizare video gestionat de Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti, iar un echipaj, aflat pe itinerariul de patrulare, a fost trimis să facă verificări. La faţa locului, poliţiştii locali au descoperit că din sacoşa de hârtie răzbeau scâncetele a cinci pui de pisică, abia născuţi. Treamurau şi le era foame. Pisoii au fost recuperaţi, duşi la secţia de Poliţie Locală din Centrul Istoric şi hrăniţi cu pipeta. Apoi, după ce s-au întremat, au fost transportaţi, în siguranţă, la un centru specializat”, au transmis polițiștii.

CITEŞTE ŞI: Video! Accident mortal pe DN7, victimă încarcerată

Aceștia l-au identificat pe cel care a abondonat puii cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. În vârstă de 74 de ani, bărbatul a recunoscut că a lăsat puii de pisică pe stradă, dar a negat faptul că ar fi proprietarul acestora. Mai mult, a susţinut că nu a avut niciodată animale de companie.

Acesta a fost sanționat cu 3.000 de lei pentru abandonul animalelor pe domeniul public, conform Mediafax.

Foto: Facebook/Poliția Locală a Municipiului București


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Amendat cu 3.000 de lei pentru că a abandonat cinci pui de pisică pe stradă

  1. Data viitoare prefa-te ca uiti plasa cu pisici in tramvai. Sau galeata cu apa si gata. Pelegares a fost filmat cind a lasat plasa jos. Nu sunt destule mitze vagaboande ?

Lasă un răspuns