Amendă pentru Primăria Timișoara. Plata parcării tot nu se poate face cu banii jos

modex

Modalitatea de plată cu telefonul mobil pentru locurile de parcare de pe străzile din Timişoara a fost taxată de comisarii de la Protecția Consumatorilor, care au amendat administrația locală cu 10.000 de lei, contestația depusă în instanță fiind respinsă.

CITEȘTE ȘI: Ce trebuie să faci dacă vrei să mergi, în Timiș, la alt medic de familie

”Domnul primar Robu nu înțelege că legea este valabilă și pentru dânsul și că nu poate să se ascundă în spatele presupuselor bune intenții pentru a face ilegalități. Nu este nici pe departe în <<avangarda>> orașelor prin această introducere a plății serviciului de parcare prin SMS. Doar că, și în alte cazuri similare (de exemplu, Constanța), instanța a dat dreptate ANPC-ului (Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor – n.r.). <<Epoca>> respectării legii este și va fi actuală mereu! Nu înțeleg de ce nu se inspiră din lucrurile bune realizate în Cluj-Napoca și Arad (orașe <<înfrățite>> cu Timișoara), unde se poate plăti parcarea atât prin SMS, cât și prin metoda clasică (monede sau bancnote)”, a precizat Claudiu Sorin Sușanu, comisar-șef al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Vest.

Potrivit acestuia, instituția pe care o conduce a solicitat Primăriei Timișoara implementarea unei variante de plată tradiționale, măsură care ar trebui aplicată în toamnă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Amendă pentru Primăria Timișoara. Plata parcării tot nu se poate face cu banii jos

  1. Am platit parcarea cu bani si in Europa si in America. Recunosc, in Africa nu am fost, si nici in insulele pe unde-si face primarul concediile, nu stiu cum e pe-acolo.

  2. Plus ca ar trebui tarife pentru perioade scurte 10-15 min.
    La Munchen, in plin centru (Zona Pinakotek, Technisce Universitaet) tariful este de 0.20EUR pentru 12 minute!!

    Daar la noi, chiar daca stationezi 15 minute, platesti pentru 1 ora, ca firma primarului cu SMS sa aiba venituri sigure si mari!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *