Amendă de 250 de lei, plătită în monede, în semn de protest. Pentru ce a primit sancțiunea un bunic celebru din Timișoara

cojocnean amenda

Ștefan Cojocnean, cunoscut timișorenilor pentru performanțe sportive deosebite și tot felul de recorduri mondiale, a fost amendat, în calitate de bunic. El ar fi trecut, alături de nepoțelul lui, prin fața Prefecturii, exact când acolo se desfășura un protest antirestricții.

CITEȘTE ȘI: A crescut capacitatea de vaccinare la centrul de la Stadionul CFR din Timișoara

“Un bunic atins in libertatea de mișcare. Mergând spre Parcul Copiilor cu nepoțelul și bicicleta acestuia în mână, am fost legitimat în fața Prefecturii, și atât.  Apoi am primit o amendă acasă pe care o voi achita în banii din pușculița nepoțelului. Evident ca voi contesta amenda”, a notat acesta pe pagina lui de Facebook.

Până atunci, Cojocnean a mers la Finanțe să achite amenda și a dus acolo o pungă plină cu mărunțiș, tot o formă de protest față de cele întâmplate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Amendă de 250 de lei, plătită în monede, în semn de protest. Pentru ce a primit sancțiunea un bunic celebru din Timișoara

Lasă un răspuns