Ambulanţe şi pompieri pe aeroport. Un avion cu 200 de pasageri, probleme înainte de aterizare

avion alerta aeroport

Alertă pe Aeroportul din Iași. Un avion venit de la Munchen a raportat probleme la aterizare. 200 de oameni erau la bord. Ambulanţe şi echipaje de pompieri au fost trimise pe pistă.

Pilotul avionului Blue Air Boeing 737 85R a anunţat  turnul de control de la Iaşi, unde trebuia să aterizeze, venind de la Munchen, că are o defecţiune care îi e semnalizată la bord şi nu ştie dacă poate ateriza în siguranţă.

CITEȘTE ȘI: Accident grav pe autostradă, cu şase maşini. Au fost implicate 14 persoane, două dintre victime fiind încarcerate

Mai multe echipaje de pompieri şi ambulanţe au fost trimise pe pistă pentru a aştepta aterizarea aeronavei care avea 200 de oameni la bord.

Pe aeroport s-a instituit cod roşu de intervenţie. În cele din urmă aeronava a fost adusă la sol în condiţii de siguranţă şi nimeni nu a fost rănit.

Avionul care venea de la Munchen a aterizat în siguranţă, nimeni nu a fost rănit. Piloţii au anunţat că nu se deschide trenul de aterizare şi nu pot începe manevrele de aterizare, iar avionul s-a învârtit câteva minute deasupra aeroportului din Iaşi.

sursa: observator.tv


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *