Ambrozie, buruiană rea! Fostul viceprimar Dan Diaconu le bate obrazul actualilor administratori ai orașului

La Timișoara și în județ a început lupta împotriva ambroziei. Amenzi mari pentru cei ce nu iau măsurile adecvate

Fostul viceprimar al Timișoarei, Dan Diaconu, le bate obrazul actualilor administratori ai orașului, din cauza unor „lanuri” de ambrozie, surprinse în imagini pe Drumul Boilor.

„Ați merita cuvinte grele doar pentru aceste imagini. Șoc, groază: ambrozia a suferit mutații genetice. Doar în Timișoara. Doar pe domeniul public. 20 la sută din populația adultă a Timișoarei suferă de alergie la ambrozie.

Avem și o lege care permite primăriilor să amendeze pe oricine nu își are grijă de rezolvarea acestei probleme pe propriul teren. Onor Primăria Timișoara chiar face apel prin comunicate de presă, dă amenzi. Mai mult, PMT are grădinăriță-șefă, neoficială, e adevărat, că organigrama e un pic suspendată, care știe cum se administrează spațiul verde.

Ambrozie, buruiană rea! Fostul viceprimar Dan Diaconu le bate obrazul actualilor administratori ai orașului

Aceste imagini sunt de pe Drumul Boilor, un șantier lăsat în paragină când era mai mare nevoie de el. Motivele, desigur, greaua moștenire. Acum e cultură de ambrozie „modificată genetic” – pentru că trebuie să fii un specialist peisagist ca să reușești să cultivi ambrozie la doi-trei metri înălțime. Pentru lacrimile și disconfortul copilului meu, pentru alergia zecilor de mii de timișoreni, să vă fie rușine!”, a scris Dan Diaconu pe o rețea de socializare.

CITEŞTE ŞI: Pietonii, împietriți printre dale și… pe lângă cenușiul asfalt, la Timişoara

Totuși, situația nu este una nouă, după cum i-au atras atenția unii comentatori, și în perioada 2012-2020 existând terenuri pline de această buruiană alergenă. Diferența este că, la vremea respectivă, se mai luau și măsuri.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Ambrozie, buruiană rea! Fostul viceprimar Dan Diaconu le bate obrazul actualilor administratori ai orașului

  1. Dane, lasa prostiile, sti foarte bine ca ambrozia din locul inidicat de tine este de cand ma stiu eu… peste 56 de ani!  Hop si tu acum cu tot felul de prostii. Ca nu-i una-alta. Asa a fost si cand domneai alaturi de Robulică. Dane, te stiu om la locul lui. Lasa scandalurile ieftine ca pierzi si ce mai ai – din electrorat – nu te lua dupa Vopsitu’ de Rob si imprastia cu rahat in jur…! Stai pe curul tau. Ok????

Lasă un răspuns