Ambiții de dezvoltare la Margina: modernizări de drumuri, parc fotovoltaic, canalizare și alte investiții

Ambiții de dezvoltare la Margina: modernizări de drumuri, parc fotovoltaic, canalizare și alte investiții

Ambiții de dezvoltare la Margina: modernizări de drumuri, parc fotovoltaic, canalizare și alte investiții.

Întruniți în plen zilele trecute, aleșii locali ai comunei timișene Margina au adoptat, printre altele, programul de dezvoltare locală și de investiții în infrastructură pentru anul 2023.

Cele mai importante obiective pe care și le-au propus reprezentanții acestei comune cu nouă sate și circa 2.100 de locuitori sunt finalizarea proiectului de reabilitare și extindere a școlii gimnaziale din centrul administrativ, asfaltarea a șase kilometri de străzi din satele Breazova, Coșteiu de Sus, Nemeșești, Zorani și Groși, reabilitarea drumului comunal Margina – Coșteiu de Sus.

De asemenea, modernizarea căminului cultural din Groși, înființarea unui parc fotovoltaic de uz propriu, reactualizarea planului comunal de urbanism general, amenajarea canalizării în satele Sintești și Zorani, deloc în ultimul rând, amenajarea de piste de biciclete și de stații de încărcare electrică a autovehiculelor.

CITEȘTE ȘI: Bugetul Timișului pe 2023, aprobat de consilierii județeni. Unde ajung cei mai mulți bani?

Pe lângă resursele bugetului local, investițiile propuse vor fi finanțate și prin fonduri structurale și guvernamentale, de menționat fiind că cele mai multe obiective au deja deschise astfel de finanțări.

Foto: primariamargina.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Ambiții de dezvoltare la Margina: modernizări de drumuri, parc fotovoltaic, canalizare și alte investiții

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *