Ambasadorul SUA a vizitat Primăria Timişoara pe ascuns!

Robu ambasador

Timişorenii ar fi putut afla, probabil, lucruri interesante despre interesul american pentru zona noastră, dacă primarul Nicolae Robu ar fi realizat că o vizită a ambasadorului SUA în municipiul de pe Bega este un eveniment la care trebuie invitată şi presa.

În mod sigur, Excelenţa Sa Hans Klemm, chiar dacă a venit în capitala Banatului doar într-o vizită de curtoazie, ar fi putut împărtăşi opiniei publice, prin intermediul jurnaliştilor, câte ceva despre eventuale noi investiţii sau extinderi ale afacerilor americane în Timişoara şi în regiune.

Un comunicat sec, transmis târziu joi seară, pe la ora 10, împreună cu nişte poze de la vizita ambasadorului la primărie, a fost modalitatea bizară aleasă de Robu pentru a-şi informa concitadinii despre întâlnirea cu înaltul oaspete.

Un comunicat cam în termenii în care era relatată în vremurile de tristă amintire o întâlnire a Tovarăşului cu Kim Ir-sen!

Iată despre ce este vorba: „Ambasadorul SUA la Bucureşti, ES domnul Hans Klemm, însoţit de doamna Mari Klemm şi reprezentanţi ai Ambasadei, a efectuat o vizită la sediul Primăriei Municipiului Timişoara. În cadrul întâlnirii, primarul Nicolae Robu a prezentat informaţii şi date despre profilul economic, social şi multicultural al Timişoarei diplomatului american, aflat la prima sa vizită în oraşul nostru. ES domnul Hans Klemm a apreciat pozitiv investiţiile în infrastructura Timişoarei, dezvoltarea sectoarelor economice şi procentul aproape nul al şomajului în municipiu. Discuţiile au vizat subiecte privind relaţiile de cooperare bilaterală, în general. Au fost abordate teme de interes comun din domeniul economic, respectiv prezenţa majoră a investitorilor americani în Timişoara, contribuţia acestora la performanţele economice excelente ale oraşului şi posibile colaborări viitoare pentru stimularea mediului economic. În acest context, a fost relevată importanţa dezvoltării conceptului zonei integrate de dezvoltare Timişoara-Arad. În plan cultural, a fost evidenţiată dorinţa ambelor părţi de extindere a colaborării. La întâlnire au participat şi domnul Dan Diaconu – viceprimar al municipiului Timişoara, domnul Sorin Drăgoi – administrator public al Municipiului Timişoara, doamna Marjorie Stern, ataşat cultural al Ambasadei”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *