Am ieșit din vară, mergem iar ”bară la bară” (foto)

Am ieșit din vară, mergem iar ”bară la bară”

”Pe timpul verii și în primele zile din septembrie, am finalizat parte din reparații pe mai multe bulevarde majore și am deschis Drumul Boilor. Voi detalia ce este gata și ce va mai fi de făcut în perioada următoare, lucruri care nu vor afecta circulația în prima zi de școală”, transmitea viceprimarul Ruben Lațcău, asigurându-ne că va fi mai bine pentru traficul din oraș.

Și am văzut! Peste tot, ”bară la bară”, creându-se un blocaj generalizat pe majoritatea arterelor principale ale Timișoarei.

CITEŞTE ŞI: Inundații devastatoare în Salonic (video)

Pe deasupra, o echipă de muncitori a găsit cel mai potrivit moment de a tăia iarba chiar în prima zi de școală, numai bine că toți elevii să poată ocoli zona plină de praf și cu un zgomot asurzitor.

Acesta este respectul pe care actuala administrație a orașului îl arată timișorenilor în prima zi de școală: trafic blocat, claxoane și praf, mult praf, mai ales ”praf în ochi”, aruncat de viceprimarul Ruben Lațcău.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Am ieșit din vară, mergem iar ”bară la bară” (foto)

  1. Dar nu stiu ce va mai tot miratii! Ce asteptari aveti de la gasca asta care este pusa numai pe scandaluri,jigniri,promisiuni si in rest un mare ZERO

  2. Dar de Lae vopsitul nu zici nimic domnule Rușine, bufonul care în 2012 promitea pasajul Solventul, săli de sport în cartiere, bazine și spatii decente pentru liceul de arte, de construcții și multe altele. În schimb poate tu vezi astăzi fântânile muzicale de asta avea nevoie orașul, nu de centura sau un CET modernizat și eficient energetic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *