Alți doi migranți din Bangladesh, predați de polițiștii locali pentru că au trecut ilegal granița

migranti1

Alți doi migranți din Bangladesh, predați de polițiștii locali pentru că au trecut ilegal granița.

Polițiștii locali aflați în patrulare pe raza municipiului au depistat, ieri după-amiază, în jurul orei 16.00, doi bărbați care aveau un comportament suspect, devenind agitați la observarea patrulei. Aceștia se aflau pe o bancă, pe Splaiul Tudor Vladimirescu, de pe marginea Canalului Bega.

CITEȘTE ȘI: Colterm se pregătește de sezonul rece. Sunt stocate, deja, 30.000 de tone de cărbune, dintr-un total necesar de 250.000 de tone. 2.899 de apartamente s-au deconectat de la sistemul de termoficare al orașului

La verificarea documentelor, în vederea identificării, aceștia au declarat că sunt din Bangladesh, au 30 și 28 de ani, și au intrat ilegal în România prin Serbia. Cei doi nu dețineau documente care să le justifice prezența în țara noastră.

Bărbații au fost preluați din stradă și predați Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Anul acesta polițiștii locali aflați în patrulare au depistat zeci de astfel de persoane pe raza municipiului Timișoara, în zone precum Parcul Pădurice, Iulius Town, Spaiul Tudor Vladimirescu, zona Gării de Nord, Calea Sever Bocu.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *