Alina Gorghiu va avea timp pentru Timiş

Alina Gorghiu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PNL. Ea a invocat scorul slab obţinut de partid în alegeri şi imposibilitatea ca liberalii să mai acceadă la guvernare, aşa cum îşi propuseseră.

Se poate spune că PNL a pierdut un preşedinte, iar Timişul a câştigat un senator, pentru că, în feul acesta, Alina Gorghiu va avea timp pentru a se dedica problemelor din judeţul pe care-l va reprezenta în viitorul parlament.

Lăsând gluma la o parte, o altă demisie este cea a lui Claudiu Buciu, preşedintele PNL Lugoj. Prezentat ca o mare speranţă liberală, Buciu nu a reuşit să ajungă senator, motiv pentru care a renunţat la funcţie.

Şi Nicolae Robu e dispus să îşi dea demisia, dar într-un fel mai întortocheat. Astfel, preşedintele PNL Timiş propune demisia tuturor preşedinţilor care au obţinut mai puţin de 30 la sută în alegeri, categorie în care se include.

Pasul următor este constituirea unui birou politic naţional interimar, format din toţi cei care au obţinut un scor peste media partidului, categorie în care, iarăşi, Robu se include!

Tot o propunere a primarului Timişoarei este numirea unor preşedinţi interimari în filiale, care să fie obligatoriu alţii decât cei aflaţi în funcţie, dar doar în filialele care nu au trecut de media partidului. Adică, o categorie în care Robu nu se mai include…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Alina Gorghiu va avea timp pentru Timiş

Lasă un răspuns