Alina Gorghiu, senator de Timiș, după ce Ludovic Orban a declarat că îşi dă viaţa pentru PNL: O demisie dată la timp, după alegeri, ar fi fost mai de ajutor

Alina Gorghiu, senator de Timiş, va conduce interimar PNL Argeș

Alina Gorghiu, senator de Timiș, a calificat drept „patetic” gestul făcut de Ludovic Orban care a declarat că a dat şi oferă în continuare Partidului Naţional Liberal mintea sa, sufletul, inima, timpul, energia, „şi chiar şi viaţa mea dacă este nevoie”. Ea consideră că o demisie, după alegeri, ar fi fost mai de ajutor şi spune că nu e sfârşitul lumii când se termină un mandat.

„Aud că sunt lideri de partid care spun că şi-ar da şi viaţa pentru partid… Patetic pentru gustul meu. O demisie dată la timp, după alegeri, ar fi fost mai de ajutor. Când ţi se termină mandatul, nu e sfârşitul lumii. Hai să nu facem o drama din asta! Nu ajungi să fii canonizat doar pentru că vorbeşti despre cum te sacrifici. PS: ghiciţi voi cine e liderul care se vrea canonizat”, a scris Alina Gorghiu duminică pe pagina sa de Facebook, potrivit News.ro.

Ludovic Orban a afirmat că a dat şi oferă în continuare Partidului Naţional Liberal mintea sa, sufletul, inima, timpul, energia „şi chiar şi viaţa mea dacă este nevoie”. Acesta a menţionat că nu există niciun fel de limită în efortul de care e capabil pentru a duce această formaţiune pe primul loc.

CITEȘTE ȘI: Furturi, îmbrânceli și falsuri la alegerile din PNL Timișoara

„Congresul este alegerea conducerii PNL, în special a preşedintelui PNL. Candidez pentru funcţia de preşedinte al PNL pentru că am convingerea că împreună cu dumneavoastră am capacitatea de a duce în următorii patru ani PNL spre victorii exact aşa cum am condus PNL spre victorieîn aproape toate alegerile pe care le-am avut din 2017 până astăzi. Dau PNL, aşa cum dau de 30 de ani, mintea mea, sufletul meu, inima mea, timpul meu, energia şi chiar şi viaţa mea dacă este nevoie. Nu există niciun fel de limită în efortul pe care sunt capabil să îl fac pentru a duce PNL şi România acolo unde îi este locul, pe primul loc”, a mai afirmat Orban, conform HotNews.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Alina Gorghiu, senator de Timiș, după ce Ludovic Orban a declarat că îşi dă viaţa pentru PNL: O demisie dată la timp, după alegeri, ar fi fost mai de ajutor

  1. Tanti de la Tecuci face asemenea declaratii? Păi, bre, femeie tu după ce te-a promovat pînă în vîrful politicii nu esti recunoscătoare? Să-ti fie rusine!
    Alina Gorghiu nu simt că mă reprezintă. E impotriva noastră, a timisorenilor si timișenilor. Poate PNL-ul lui Cîțu se destramă așa cum nu se așteaptă.

Lasă un răspuns