Alin Popoviciu, secretar general ”din umbră”

Alin Popoviciu, secretar general ”din umbră”

Alin Popoviciu, secretar general ”din umbră”

Alin Popoviciu a redevenit secretar general în PNL Timiș, însă doar ”din umbră”.

El a participat, ieri, la Lovrin, la o întâlnire a primarilor care și-au exprimat nemulțumirea față de modul în care este condusă filiala, unde au mai fost prezente și alte persoane care în trecut au ocupat poziții importante, precum Sorin Supuran, Cătălin Iapă, Cosmin Buboi, Flavius Cioca sau Raul Pătrașcu.

Cu toate că la întâlnire s-a avansat ideea unei reconcilieri și chiar s-a decis să se poarte o discuție cu președintele Alin Nica, Popoviciu spune că lucrurile nu stau chiar așa:

”Nu poate fi vorba de pace. Mesajul nostru este că PNL Timiș a coborât foarte mult în ultimii doi ani și nu mai poate continua așa. Am lăsat partidul la 36 la sută, după alegerile locale din 2020 și acum nu mai trece de 15 la sută. Nu mai există nici un fel de activitate în partid, nici pe la sediu nu mai trece nimeni”.

Întrebat dacă se dorește a fi un lider al grupului contestatarilor, Alin Popoviciu a declarat că nu e vorba de așa ceva, dar e pe aproape:

”Nu asta este important, nu mă consider un lider, dar eu vreau să fiu un fel de secretar genaral al acestei echipe, pentru că știu județul, cunosc liderii de organizații, am lucrat cu ei și îmi pot aduce contribuția pentru binele filialei”, a declarat fostul secretar general, care a fost exclus din partid, printr-o decizie a Curțiii de Apel Timișoara din urmă cu șase luni.

CITEȘTE ȘI: O nouă descoperire importantă la Castelul Corvinilor


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Alin Popoviciu, secretar general ”din umbră”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *