Alin Popoviciu nu pleacă, momentan, din PNL

alin popoviciu

Deputatul Alin Popoviciu este pe cale să nu prindă un loc eligibil pe listele PNL. Acuzat de Nicolae Robu că a tras în jos lista partidului la alegerile locale, Popoviciu pare ieşit din cărţile care se fac pentru scrutinul parlamentar.

Deja, cei care îl vor tras pe dreapta au avansat soluţii de rezervă pentru liberal, oferindu-i alte posturi. Aceste oferte sunt făcute în ideea ca Alin Popoviciu să nu provoace valuri în partid, ştiindu-se, totuşi, influenţa pe care o mai are. Cu alte cuvinte, ar fi bine ca el să se dea la o parte, dar fără să fie supărat prea tare, că s-ar putea să iasă rău.

Una din variantele alarmiste pentru PNL ar fi chiar plecarea lui Popoviciu din partid şi înrolarea sa în altă formaţiune, care ar avea darul să rupă, chiar şi un pic, din zestrea tot mai fragilă a liberalilor. Ce spune Popoviciu? Mai candiează? Pleacă la altă formaţiune politică? Deocamdată, deputatul e reţinut în declaraţii şi spune că totul se va tranşa într-o săptămână, după ce va fi sigur de susţinerea grupului său de apropiaţi.

„Într-o săptămână se va decide totul. Nu e o decizie pe care să o iau de unul singur, pentru că eu fac parte dintr-o echipă şi depind de ea. Voi vedea dacă echipa mă susţine, dacă vrea să meargă iar alături de mine şi voi decide. Deocamdată, eu am văzut că că cei care mi-au fost aproape mă susţin în continuare. Sunt oameni din judeţul Timiş, la asta mă refer. Mi s-au oferit şi alte perspective, dar nu m-am hotărât încă. Oricum, momentan, nu plec din PNL”, a declarat deputatul.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Alin Popoviciu nu pleacă, momentan, din PNL

  1. Mai bine ai pleca Dl Alin pentru binele PNL , pe de o parte si al d-voastra pe de alta parte. Adevarul este ca foarte multi timiseni au votat la locale cu PSD-ul Sorin Grindeanu decat cu PNL ul din cauza d-voastra d-le Alin.

  2. pleaca d-le popoviciu ai uitat ce ai patit tu si cu blaga la alegerile de acum patru ani cand de pe locul trei datorita unei legi marsave ati ajuns in parlament si unde?in bazinul electoral a lui traian basescu. asa ca treci la psd deoarece prin prezenta ta in pnl aduci servicii doar psd-ului ca de altfel la locale unde numai din cauza dumitale sa pierdut presedetia consiliului judetean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *