Alin Popoviciu este candidatul PNL la şefia CJT! Lista cu primii 19 clasaţi

PNL Timiş a stabilit ordinea pe listă a candidaţilor pentru Consiliul Judeţean Timiş. Deputatul Alin Popoviciu a ieşit pe primul loc după evaluarea internă (vot al primarilor, al biroului politic judeţean, al celor doi copreşedinţi şi după analiza fişei individuale), drept pentru care va fi cap de listă la alegerile din 5 iunie.

Iată ordinea primilor 19 clasaţi, adică obiectivul PNL pentru alegerile de la CJT, necesar pentru a forma majoritatea care să impună preşedintele şi cei doi vicepreşedinţi:

Alin Popoviciu, Alin Nica, Marian Vasile, Sorin Supuran, Nicolae Bitea, Bogdan Ghelbere, Cosmin Costa, Ciprian Bogdan, Liviu Borha, Cosmin Buboi, Liviu Cocean, Lucian Blaga, Viorel Coifan, Liliana Oneţ, Adrian Păşcuţă, Dan Sarmeş, Tiberiu Lelescu, Ştefan Tudor şi Eugeniu Grigoroiu.

Alin Popoviciu a fost cercetat în dosarul în care fostul director al Aeroportului Timişoara, Cornel Sămărtinean, a fost trimis în judecată. Potrivit DNA, dosarul lui Popoviciu a fost disjuns, împreună cu cel al lui Constantin Ostaficiuc, pentru continuarea cercetărilor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

8 thoughts on “Alin Popoviciu este candidatul PNL la şefia CJT! Lista cu primii 19 clasaţi

  1. CU FIGURANTUL POPOVICIU CAP DE AFIS, PNL VA DISPARE DE PE SCENA POLITICA JUDETEANA. E HORROR IN PARTIDUL LU ROBU/POPA

  2. Uitati-va ce figura de mafiot are! Un ins „uns cu toate alifiile”, care nu are ce cauta intr-o asemenea pozitie. Sa speram ca electoratul timisean va sanctiona aceasta decizie a PNL! Doamne ajuta, Doamne da izbanda!

  3. Timpit cine va stampila o asemenea lista ! Un tilhar, un taran (de asta am mai avut la conducerea C.J.) si un tigan oltean! Asta a ajuns PNL ? Jale si rusine. Iata cum se poate autodistruge un partid istoric. Mai intii asocierea cu banda de tilhari ai lui Basescu, Blaga si acum cu liste de astea !

  4. Fereasca Bunul Dumnezeu sa pateasca Domnul din poza ceva pina in 06.06.2016 , ar fi pacat sa nu traga in jos renumita prezentare a persoanelor emblematica din PNL-ul timisan .

Lasă un răspuns