Alin Nica a fost învestit în funcția de președinte al CJT: „Voi fi președintele tuturor timișenilor, și al celor care m-au votat, și al celor care nu m-au votat”

Alin Nica a fost învestit în funcția de președinte al CJT: "Voi fi președintele tuturor timișenilor, și al celor care m-au votat, și al celor care nu m-au votat"

Alin Nica a fost învestit, astăzi, în funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș. La ceremonie a participat premierul Ludovic Orban, dar și primarul ales al Timișoarei, Dominic Fritz. Totodată, a fost prezentă și doamna prefect Liliana Oneț.

„Voi președintele tuturor timișenilor, și al celor care m-au votat, și al celor care nu m-au votat”, a declarat noul președinte al Consiliului Județean Timiș.

Datorită restricțiilor impuse din cauza pandemiei, învestirea s-a ținut într-un cerc restrâns.

4 Comments
anonim 26/10/2020
Vezi mai bine cati timiseni n-au fost la vot,cati te-au votat din cei cu drept de vot si ciocu mic.! Daca cei multi nu te vor,stiu ei mai bine pentru ce.
Otilia 25/10/2020
la cat este de ingramadita madam prefect sta la mai putin de 1 m de Nica iar acesta la fel fata de Orban. Sa vina militia sa-i amendeze. In primavara ea si analfabeta de Malac ex directorasa DSP au facut spectacol ''pluteau'' habar nu aveau ce trebuie sa faca
Pavel 24/10/2020
Halo tovarăşe florescule,inge-i Fritz din poză ? te-au plătiti comuniştii să-l faci dispărut ? Halala educaţie