Alin Nica a fost învestit în funcția de președinte al CJT: „Voi fi președintele tuturor timișenilor, și al celor care m-au votat, și al celor care nu m-au votat”

Alin Nica a fost învestit în funcția de președinte al CJT: "Voi fi președintele tuturor timișenilor, și al celor care m-au votat, și al celor care nu m-au votat"

Alin Nica a fost învestit, astăzi, în funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș. La ceremonie a participat premierul Ludovic Orban, dar și primarul ales al Timișoarei, Dominic Fritz. Totodată, a fost prezentă și doamna prefect Liliana Oneț.

„Voi președintele tuturor timișenilor, și al celor care m-au votat, și al celor care nu m-au votat”, a declarat noul președinte al Consiliului Județean Timiș.

Datorită restricțiilor impuse din cauza pandemiei, învestirea s-a ținut într-un cerc restrâns.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Alin Nica a fost învestit în funcția de președinte al CJT: „Voi fi președintele tuturor timișenilor, și al celor care m-au votat, și al celor care nu m-au votat”

    1. Alo tov Pavelovici, esti un ”pic” cam incuiat la minte. Daca Dominic nu apare in poza este din doua motive: langa premier stau gazdele adica seful investit CJT si prefectul si datorita masurilor de siguranta impuse de pandemie restul invitatilor erau pe scaune in acea sala! Dominic invitat si PREZENT chiar a avut o intalnire cu premierul. Poza surprinde doar momentul investirii lui Nica, asta nu inseamna ca nu era acolo in sala ( a se vedea si pozele publicate in media de catre alti reporteri). Mai bine stateai in banca ta, la cat esti de prost mai si semnalizezi

  1. la cat este de ingramadita madam prefect sta la mai putin de 1 m de Nica iar acesta la fel fata de Orban. Sa vina militia sa-i amendeze. In primavara ea si analfabeta de Malac ex directorasa DSP au facut spectacol ”pluteau” habar nu aveau ce trebuie sa faca

  2. Vezi mai bine cati timiseni n-au fost la vot,cati te-au votat din cei cu drept de vot si ciocu mic.! Daca cei multi nu te vor,stiu ei mai bine pentru ce.

Lasă un răspuns