Alin Nica a fost învestit în funcția de președinte al CJT: „Voi fi președintele tuturor timișenilor, și al celor care m-au votat, și al celor care nu m-au votat”

Alin Nica a fost învestit în funcția de președinte al CJT: "Voi fi președintele tuturor timișenilor, și al celor care m-au votat, și al celor care nu m-au votat"

Alin Nica a fost învestit, astăzi, în funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș. La ceremonie a participat premierul Ludovic Orban, dar și primarul ales al Timișoarei, Dominic Fritz. Totodată, a fost prezentă și doamna prefect Liliana Oneț.

„Voi președintele tuturor timișenilor, și al celor care m-au votat, și al celor care nu m-au votat”, a declarat noul președinte al Consiliului Județean Timiș.

Datorită restricțiilor impuse din cauza pandemiei, învestirea s-a ținut într-un cerc restrâns.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

4 Comments
anonim 26 octombrie 2020
Vezi mai bine cati timiseni n-au fost la vot,cati te-au votat din cei cu drept de vot si ciocu mic.! Daca cei multi nu te vor,stiu ei mai bine pentru ce.
Otilia 25 octombrie 2020
la cat este de ingramadita madam prefect sta la mai putin de 1 m de Nica iar acesta la fel fata de Orban. Sa vina militia sa-i amendeze. In primavara ea si analfabeta de Malac ex directorasa DSP au facut spectacol ''pluteau'' habar nu aveau ce trebuie sa faca
Pavel 24 octombrie 2020
Halo tovarăşe florescule,inge-i Fritz din poză ? te-au plătiti comuniştii să-l faci dispărut ? Halala educaţie