Alimente pentru nevoiaşii dintr-o comună timișeană. Și tu poți ajuta!

Voluntarii din cadrul asociaţiei timişorene „Look Inside” sunt puşi pe fapte bune şi în sezonul estival, dar îşi doresc să mobilizeze cât mai multe inimi generoase pentru a veni în ajutorul nevoiaşilor.

„Pentru că hrana de zi cu zi rămâne cea mai mare nevoie a semenilor, vrem să asigurăm şi în luna aceasta alimentele necesare unor familii din comuna Balinţ, care nu se pot descurca prin forţe proprii. Ştim că e vară şi că în această perioadă preocuparea primordială este concediul, însă vă promitem că zâmbetul pe care recunoştinţa îl va picta pe chipul oamenilor simpli ne va încălzi mai mult decât soarele.

Valuri de bucurie vor inunda sufletele celor care ne vor deschide poarta şi, tocmai de aceea, ne-am dori să vă avem alături în primele rânduri la acest episod din spectacolul vieţii.

Sâmbătă, 28 iulie, o nouă ediţie a proiectului nostru intitulat <<Familii fericite cu bonuri dăruite>> se va desfăşura în localitatea timişeană Balint. Pe cei care doresc să ne ajute la cumpărături îi aşteptăm sâmbătă, la ora 10, în parcarea Auchan Nord, iar pe cei care intenţionează să ne însoţească pe acest traseu îi invităm să ni se alăture la ora 12, locul de întâlnire rămânând acelaşi.

Ca de fiecare dată, mizăm pe o prezenţă cât mai numeroasă şi mulţumim încă de pe acum acelora care vor fi cu noi în acest demers umanitar”, subliniază reprezentanţii „Look Inside”, adăugând că orice alte detalii despre campanie pot fi obţinute la numărul de telefon 0722 695113.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns