Alfred Simonis, președintele PSD Timiș: „Liberalii nu vor spital regional nou la Timișoara”

Alfred Simonis

Alfred Simonis, președintele PSD Timiș și lider al deputaților social-democrați, consideră că transformarea Spitalului Județean Timișoara într-unul regional va pune punct investiției într-o unitate sanitară nouă, așa cum se dorea inițial. ”Conducerea liberală a Spitalului Județean din Timișoara ne întinde o capcană în care este obligatoriu să nu cădem, dacă ținem la sănătatea oamenilor din acest oraș.

Liberalii din Timiș reușesc să bată record după record la punerea în practică a unor inițiative îndoielnice. Asta e clar. Există însă una referitoare la Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Pius Brânzeu” Timișoara, care deși aparent pare doar o formală modificare de statut, ascunde o foarte gravă și nefericită manevră, care ne va lăsa fără spital regional.
Că sunt buni la fente și la manevre, asta nu e o noutate, însă pe această temă, pur și simplu sfidează. În februarie 2019 PNL Timiș anunța că va demara o campanie de strângere de semnături pentru spitalele regionale, inclusiv pentru Timișoara, asta ca să arate că sănătatea și construcția spitalelor sunt priorități clare pentru PNL.
Un an și câteva luni mai târziu, managerul celui mai mare spital din vestul țării, tânărul liberal Raul Pătrașcu, girat de PNL, ticluiește să transforme unitatea pe care o conduce într-un spital regional. Această manevră, gândită în defavoarea totală a pacienților, va pune cu siguranță punct investiției într-un spital regional nou, așa cum merită Timișoara.
Păi, ori ne dorim un spital regional nou și modern, ori nu ne mai dorim, domnilor de la PNL. Ar fi bine să vă clarificați intențiile și să nu vă jucați cu sănătatea oamenilor. Un spital regional nou, la standarde europene, ar fi un câștig fantastic pentru oraș, județ și regiune. Și ar însemna ca toți cei care merg acum la Szeged, Budapesta sau Viena, să se poată trata în condiții similare chiar la ei acasă”, este mesajul postat de Simonis.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Alfred Simonis, președintele PSD Timiș: „Liberalii nu vor spital regional nou la Timișoara”

  1. Nu ți-e Rușine,ce manipulare mai încerci?
    Voi PSD-ul ați scos Timișoara de pe lista spitalelor regionale anul trecut când erați la guvernare🙈🙈🙈

  2. băi robierto alfriedo eu tiam mai spus aici nu esti în oltena sau moldova . de ce nu spui cînd erati la putere totală cu tătucul tău puscărias dragnea unde preconizati voi să faceti spitale regionale? timisoara era exclusă. si acum acum arunci cu minciuni . o visom platas .scuze pe timpul meu maghiara nu era limbă oficială.

  3. Mai taci dreaq cu partidul tau de interlopi cu tot că a-ți furat și a-ți distrus Romania și tu o sa ajungi un fel de Ponta .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *