Alfred Simonis: ”Dominic Fritz şi viceprimarul Lațcău s-au jucat cu termoficarea Timişoarei până au stricat-o de tot”

Alfred Simonis: ”Dominic Fritz şi viceprimarul Lațcău s-au jucat cu termoficarea Timişoarei până au stricat-o de tot”

Președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, a reacționat după ce timișorenii au fost lăsați fără căldură și apă caldă. Într-un text intitulat ”Împăratul e gol”, Simonis condamnă atitudinea celor care gestionează această problemă:

”Dominic Fritz şi viceprimarul Lațcău s-au jucat cu termoficarea Timişoarei până au stricat-o de tot. Venit călare pe un cal alb, domnul Fritz a reuşit să îngenucheze un oraş de talia Timișoarei într-un singur an! Zeci de mii de familii, zeci de şcoli şi spitale au rămas fără căldură si apă caldă, iar în soluțiile vânturate de cuplul tragic Fritz-Lațcău nu mai crede nimeni.

Primarului i se potriveşte povestea Hainele cele Noi ale Împăratului, iar celălalt personaj de desene animate pare că s-a jucat până la 3 noapte cu termoficarea oraşului, până a pus-o pe butuci! Dominic Fritz este gol de substanță, nu înțelege nimic din ceea ce presupune conducerea unui oraş de talia Timişoarei, şi toate soluțiile cu care a venit în campania electorală par să se fi evaporat.

Situația este disperată, e nevoie de măsuri rapide şi asumate. Îl consider vinovat şi pe Alin Nica, pentru că PNL este bine mersi la guvernare locală, are viceprimar, iar domnul Nica se bătea în primăvară cu cărămida în piept că a rezolvat bani la Guvern pentru Colterm!

Să se ia amândoi de mână, Fritz şi Nica, să se ducă la Bucureşti şi să rezolve situația! Să se lege cu lanțuri de gardul Guvernului, să intre în greva foamei, orice dar să nu mai pună piciorul în Timişoara fără soluții, că nu mai au ce căuta pe-aici!”


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Alfred Simonis: ”Dominic Fritz şi viceprimarul Lațcău s-au jucat cu termoficarea Timişoarei până au stricat-o de tot”

  1. Corect…este inadmisibil asa ceva, un oras ca Timisoara sa ramana fara apa calda si caldura, mai rau ca pe vremea lui Ceausescu… Rusine Primariei Timisoara….

Lasă un răspuns