Alexandru Rafila, previziune sumbră: „Valul 5 va dura mai mult de o lună și jumătate”. Care vor fi lunile de risc

Ce se întâmplă în școli după numărul uriaș de îmbolnăviri. Anunțul ministrului Alexandru Rafila

Valul cinci al pandemiei de coronavirus va dura cel puţin două luni, consideră Alexandru Rafila, care a adăugat că februarie şi martie vor fi lunile de risc maxim.

Certificat provizoriu pentru vaccinații cu o doză

„Eu cred că valul al cincilea al pandemiei va dura mai mult de o lună şi jumătate. Probabil că va dura cel puţin două luni, văzând ce se întâmplă şi în alte ţări. Nu avem de unde să ştim cât timp va dura, dar vedem cam cum evoluează lucrurile. Cred că lunile de risc maxim sunt lunile februarie şi martie”, a declarat Alexandru Rafila, la Parlament.

Ministrul Sănătăţii a adăugat că persoanele vaccinate doar cu o doză vor primi un certificat electronic COVID, însă de abia după ce se vor vaccina cu a doua doză, acesta va deveni definitiv.

CITEȘTE ȘI: Video! Bătaie de joc pe banii timișorenilor: zeci de coșuri de gunoi îngrămădite într-un parc pe câțiva metri pătrați

Rafila a mai precizat că certificatul va fi aplicat numai pe teritoriul statului nostru şi românii care vor să călătorească în alte ţări trebuie să respecte legislaţia europeană din domeniu care este în vigoare, conform stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns