Alexandru, poliţistul care s-a împuşcat la Caracal, a lucrat în cadrul IPJ Timiș. Din ce motiv a vrut să se sinucidă

Alexandru Badiu, un tânăr de 31 de ani, polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, s-a împușcat, duminică după-amiază, în apartamentul său din municipiul Caracal. Era angajat de o lună în cadrul Poliției oltene și este ajutor al șefului de la Postul de Poliție Corbu, acesta fiind transferat de la IPJ Timiș.

Paramedici SMURD de la Caracal și cadre medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt au intervenit la fața locului, acesta fiind găsit inconștient și în stare comatoasă. A fost transportat la Spitalul Caracal, iar de aici a fost transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

„Duminică, în jurul orei 17:40, am fost solicitați să intervenim la acest caz. Este vorba de un cadru MAI, un polițist de 31 de ani, care s-a împușcat în locuința sa din Caracal, după ce între acesta și soția sa se pare că a existat un conflict. Și-a tras un glonț în cap cu arma din dotare, în tâmpla dreaptă. A fost găsit inconștient, în stare comatoasă.

Alexandru era căsătorit de un an cu Roxana şi de o lună cei doi se mutaseră la Caracal, înpreună cu părinţii fetei. Duminică, spun sursele noastre, cei doi s-au certat în bucătărie şi Alexandru a plecat în altă cameră, s-a întors cu pistolul din dotare şi l-a us la tâmplă, apoi a apăsat pe trăgaci sub ochii soţiei, îngrozită de ceea ce vede.

Medicii sunt extrem de rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale tânărului.

 

observator.tv

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Alexandru, poliţistul care s-a împuşcat la Caracal, a lucrat în cadrul IPJ Timiș. Din ce motiv a vrut să se sinucidă

  1. Intreaba, domnule, intreaba.
    Si cind iti da cineva in cap pe strada, asteapta sa te salveze cineva cu miinile goale.
    Eventual si sa moara pentru tine.
    Decizia de a-si lua viata este una strict personala respectivei persoane.
    Daca nu avea pistolul gasea din pacate, alta metoda, fii convins….

Lasă un răspuns