Alexandru Krepelka, noul lider al clasei N1 după victoria categorică de la Sinaia

Alexandru Krepelka 10

Pilotul timişorean Alexandru Krepelka a preluat conducerea clasei N1 a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă 2019.

Campionul en-titre s-a impus duminică în etapa de la Sinaia, a cincea a întrecerii organizate de Federaţia Română de Automobilism Sportiv, şi l-a devansat pe Costin Popescu, lider până în weekend-ul trecut.

Krepelka a obţinut 30 de puncte la Sinaia, 25 ca urmare a prestaţiilor din manşele de concurs şi alte cinci în urma evoluţiilor de sâmbătă din calificări, în timp ce rivalul său la titlu a strâns 18 puncte.

Liderul echipei CS Krepelka Motorsport a încheiat cu un avans de peste şapte secunde faţă de următorul clasat şi a fost mai rapid cu 17 secunde faţă de ocupantul poziţiei a treia, Dominic Marcu.

Timpii au fost calculaţi pe ambele manşe de concurs.

În ierarhia generală a clasei N1, Alexandru Krepelka are acum 121 de puncte, cu opt mai mult decât pilotul bucureştean.

Timişoreanul este avantajat în momentul de faţă şi de regula N-2, care se va aplica la sfârşitul sezonului. După ce se vor lua în calcul cele mai bune şapte rezultate din actualul sezon, el se va distanţa în clasament.

„Sunt mult mai liniştit acum după ce am preluat conducerea clasamentului la N1. Mulţumim Consiliului Judeţean Timiş şi partenerilor noştri privaţi Mirko Peroni, Horaţiu Haţegan, Dan Lazăr, Leonard Hantig şi Cristian Rus, care ne susţin în proiectele sportive pe care le derulăm”, ne-a declarat Alexandru Krepelka, care a ajuns la patru victorii din cele cinci etape disputate până în prezent.

Următoarea rundă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă se va desfăşura în zilele de 3 şi 4 august la Mediaş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Alexandru Krepelka, noul lider al clasei N1 după victoria categorică de la Sinaia

  1. Felicitari lui Alexandru pentru victoria la clasa, dar totusi regretabil pentru o redacție locală de știri ,sa se limiteze la a face reclama si atat. Știrea cea mai importantă era ca Lucien Hora pilot tot al unui club timișorean a castigat competiția la general. Cu o astfel de abordare , nu vom înainta niciodata.. interesele mai presus de meserie.. Pacat!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *