Alexandru Cumpănaşu: Nu cred că Dincă e criminalul Alexandrei. Nici nu era acolo la ora la care se presupune că a prins-o vorbind cu poliţia

gheorghe dinca

Alexandru Cumpănaşu a declarat, marţi, la sediul DIICOT, că nu crede că Gheorghe Dincă este criminalul nepoatei sale, precizând că bărbatul nici măcar nu era în casă la ora la care se presupune că ar fi prins-o pe Alexandra Măceşanu vorbind la telefon cu Poliţia, potrivit Mediafax..

„Nu vreau să întru în paranoia să cred că este un mare complot, pot spune doar atât, este o chestiune de logică elementară. Bineînţeles că eu am început această declaraţie de astăzi spunând un lucru pe care mi-l asum şi pe care nu cred că e uşor de spus, că eu nu cred că Dincă este criminalul Alexandrei. De ce spun asta? Nu pentru că am vreo simpatie faţă de animalul asta, care cred că a făcut multe la viaţa lui şi a omorât mulţi oameni, ci pentru că nu are niciun sens şi nicio logică”, a declarat Alexandru Cumpănaşu, la sediul DIICOT.

Alexandru Cumpănaşu susţine că Gheorghe Dincă nu era în casă în momentul în care se presupune că ar fi prins-o pe Alexandra vorbind la telefon cu Poliţia şi că, de aceea, nu mai crede în această ipoteză, conform Mediafax.

„Dacă acest om, acest animal, acest individ, această vieţuitoare a aflat, a prins în fapt victima vorbind la Poliţie, indiferent de cum a prins-o vorbind cu poliţiştii vorbind la 112, oameni buni, pe bune, acum s-a apucat să facă focul în curte, adică nu are sens nimic. Pe lângă faptul dovedit că la ora la care se presupune că a intrat şi a găsit-o pe Alexandra vorbind la telefon, el nu era acolo, deci nu mai există dubiu cu privire la asta. Nu cred că cineva mai are dubii, doar să ne explice procurorii cum era, poate că între timp s-a inventat teleportarea, a inventat-o Dincă în pivniţă, din punctul meu de vedere, şi vă spun foarte serios, nu cred nicio secundă în povestea Dincă criminalul Alexandrei. Din punctul meu de vedere, omul asta a plecat să facă loc şi pentru a lăsa alţi complici să o ia pe Alexandra să o mute de acolo şi să se mişte rapid”, a declarat acesta.

Alexandru Cumpănaşu susţine că teoria sa este susţinută de faptul că Gheorghe Dincă a lăsat la vedere efecte personale de-ale Alexandrei, precum inelul, ceea ce un criminal nu ar fi făcut. „Nu există aşa ceva. Eu varianta asta nu o să o accept”, a spus acesta.

Citeşte şi: Doi români au rămas fără un BMW de lux și 100.000 de euro cash, la intrarea în Germania

Cumpănaşu a avut o întrevedere marţi dimineaţă la Avocatul Poporului şi urmează să se întâlnească, tot marţi, de la ora 17.00, la STS. „La ora 17, voi avea o întâlnire cu şeful STS tocmai pentru a vedea de ce sistemul AML nu a fost implementat până în prezent şi ce implicaţii tehnice are acest lucru asupra vieţilor, inclusiv a Alexandrei”, a declarat Cumpănaşu.

Unchiul Alexandrei Măceşanu a fost primit în audienţă, marţi, de către procurorul-şef DIICOT Felix Bănilă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Alexandru Cumpănaşu: Nu cred că Dincă e criminalul Alexandrei. Nici nu era acolo la ora la care se presupune că a prins-o vorbind cu poliţia

  1. Niciodata nu l-am suspectat pe Cumpănaşu ca ar fi intreg la minte, dar i-am ingaduit derapajele pentru ca era parte din familia victimei si pentru ca a luptat cu coruptia olteneasca, fara el lucrurile probabil s-ar fi musamalizat in mod traditional. De data insa, imi pare rau, cred ca a luat-o pe aratura bine de tot.

Lasă un răspuns